IT-ist roman, despre efectele nefaste ascunse ale ordonantelor Grindeanu: "Mare parte din mass-media si cei care au iesit in strada nu-l sesizeaza"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 01 Februarie 2017, ora 16:27
92 citiri
IT-istul timisorean Ciprian Jichici, specializat in tehnologie Microsoft si fost consilier local PNL, a declarat intr-o interventie telefonica la Radio Timisoara ca, prin modul in care a actionat si prin emiterea unor ordonante cu dedicatie, Guvernul Grindeanu a facut foarte mult rau Romaniei, anuland o dezbatere absolut necesara. Ciprian Jichici a declarat marti dimineata, intr-o interventie telefonica la Radio Timisoara, ca ceea ce se intampla in ultimele zile nu foloseste cetateanului roman. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.