Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, audiat in calitate de suspect la DNA Bucuresti. Fostul primar Ciuhandu, acuzat de abuz in serviciu. Prejudiciul in dosar este de aproximativ 40 milioane euro

Vineri, 17 Februarie 2017, ora 12:30
69 citiri
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, este audiat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, in calitate de suspect, au declarat surse judiciare.

Nicolae Robu nu a dorit sa faca nicio declaratie inainte sa intre in sediul DNA. Nu este singurul nume important care viziteaza Directia Nationala Anticoruptie astazi, conform News.ro.
La intrarea in sediul DNA, acesta a declarat ca nu stie de ce a fost chemat, dar a dat asigurari ca nu are ''nicio treaba cu coruptia''.
"Nu stiu sa va spun nimic, dar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.