Un fost antrenor de arte martiale in trupe speciale se lupta cu propriul destin. "Mi-a rupt ambele picioare, am avut toate coastele de pe partea dreapta rupte"

Sursa: Adevarul
Marti, 12 Decembrie 2017, ora 14:53
97 citiri
Ioan Siclovan din comuna Macea (judetul Arad) a trecut prin doua accidente cumplite, la o distanta de doi ani. In urma lor, viata lui s-a schimbat complet. Din fost sportiv, a ajuns sa nu mai poata umbla fara carje. Viata lui Ioan Siclovan (47 de ani) din localitatea aradeana Macea a luat o turnura tragica in urma unor accidente rutiere. Pana atunci a fost practicant de sporturi de contact, a antrenat trupele speciale ale jandarmilor. Prima lovitura din partea destinului a incasat-o in 15 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.