Copresedintele ALDE Tulcea, Petre Marinescu:" Domnilor tehnocrati, daca in aceasta tara sanatatea nu mai este importanta pentru acest guvern este cazul sa plecati"

Joi, 26 Mai 2016, ora 12:17
99 citiri
Cunoscut tulcenilor ca om de fotbal, atat ca jucator dar mai ales cu performantele obtinute ca presedinte al clubului de fotbal FC DELTA TULCEA, Petre Marinescu, copresedinte al Filialei Teritoriale ALDE din judetul nostru, este si un observator al actului de guvernare.

In saptamanala intalnire cu presa locala, Petre Marinescu a abordat un capitol foarte sensibil, sanatatea. Scandalul dezinfectantilor este in toi si nimeni nu a inceput macar sa cuantifice cate vieti au fost curmate doar de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.