ING, RBS si Bancpost, sub lupa Consiliului Concurentei

Vineri, 31 Octombrie 2008, ora 12:58
2589 citiri
ING, RBS si Bancpost, sub lupa Consiliului Concurentei

Consiliul Concurentei va incepe saptamana aceasta o serie de investigatii cu privire la modul in care s-au comportat in piata mai multe institutii bancare in ultima perioada, potrivit reprezentantilor institutiei.

"Plenul Consiliului Concurentei si-a dat ieri acordul pentru demararea unei investigatii la mai multe banci la care exista suspiciuni legate de comportamentul in piata, iar maine urmeaza sa fie emis, de catre presedintele Consiliului, Ordinul de investigatie. Cu aceasta ocazie va fi numit si un raportor, care va constitui o echipa de investigatie", a declarat Josef Nandor Nemeny, membru in Consiliul Concurentei, citat de Capital.

Potrivit acestuia, in cursul zilei de joi, reprezentantii Consiliului au vizitat mai multe institutii bancare "pentru colectarea de date". Astfel, investigatia va viza, cel mai probabi, 3-4 banci comerciale: Bancpost, ING, Royal Bank of Scotland si UniCredit Tiriac.

Oficialii bancilor vizitate de reprezentantii Consiliului Concurentei au refuzat sa faca deocamdata comentarii oficiale in legatura cu investigatia, aratand ca aceasta este declansata si condusa in conditii neclare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Josef Nandor Nemeny, #Consiliul Concurentei, #BancPost, #ING, #Royal Bank of, #unicredit tiriac , #stiri ING