Inna, despre Romania, modelul in viata si cereri in casatorie - Interviu

Vineri, 23 Iulie 2010, ora 18:09
4403 citiri
Inna, despre Romania, modelul in viata si cereri in casatorie - Interviu
Foto: flickr

Inna, una dintre cele mai in voga cantarete din Romania, a marturist, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca are aceiasi prieteni ca inainte de a cunoaste succesul, partea mai putin placuta fiind ca nu prea mai are acelasi timp pentru a sta cu cei apropiati ei.

Ca planuri de viitor, Inna se pregateste sa filmeze un nou videoclip, pentru piesa "Sun is up".

-Ti-ai schimbat cercul de prieteni de cand ai devenit celebra?

- Nu, chiar deloc, dar imi pare rau ca nu am mai mult timp liber sa-l petrec alaturi de ei. Am prieteni cu care vorbesc constant, dar nu apucam sa ne vedem asa des din cauza programului foarte incarcat.

-Cum s-a schimbat atitudinea oamenilor din jurul tau - cunoscuti si necunoscuti - de cand ai devenit celebra?

-Nu s-a schimbat mai nimic in cercul meu de prieteni, iar in general atitudinea persoanelor cu care lucrez este una foarte profesionala.

-Cum faci fata celebritatii? Cum te-a influentat succesul obtinut?

- Nu sunt atat de celebra incat sa nu mai fac fata, iar succesul m-a ambitionat sa muncesc mai mult, sa obtin mai multe performante.

-Crezi ca esti mai iubita in afara decat in tara?

-Am mai fost intrebata acest lucru. Nu, nu cred acest lucru. Romanii au fost cei care au transformat prima mea piesa, "Hot", intr-un hit, le voi fi mereu recunoscatoare pentru asta!

-Care a fost cea mai funny experienta din cariera ta?

- Cele mai funny experiente sunt mereu cererile de casatorie in public din partea fanilor.

-Ai avut vreo problema cu vreun fan? A devenit vreunul dintre ei mai insistent, suparator?

-Nu, nu mi s-a intamplat.

-Care este cel mai frumos mesaj primit de la un fan? Care este concertul la care te-ai simtit cel mai bine si de ce?

- Primesc zilnic sute de mesaje pe site, Twitter, Facebook... N-as putea spune de unul care mi-a atras atentia, sunt foarte multi. Concertul la care m-am simtit cel mai bine..hmm.. La fel, sunt multe concerte de care-mi aduc aminte cu placere, cele din Kemer, Turcia, unul din Ungaria, unde afara ploua cu galeata si publicul a ramas, a dansat si a cantat cu mine, desi eu ii rugasem sa plece acasa, am avut un sentiment extraordinar in timpul concertului si mereu o imi dea o senzatie deosebit de placuta cand imi amintesc.

-Cum reusesti sa impaci viata personala cu cea profesionala? Cat timp mai ai doar pentru tine?

-La inceput a fost foarte greu, acum m-am obisnuit. Nu am foarte mult timp pentru mine, dar am invatat sa ma bucur la maxim de el atunci cand exista!

-Ce planuri de viitor ai pentru cariera ta? Dar pentru viata personala?

-Urmeaza sa filmez un videoclip pentru noul meu single "Sun is up" si foarte multe vizite promotionale la radio si televiziuni din afara tarii. Legat de viata mea personala, nu stiu, nu m-am gandit. Ma concentrez pe cariera.

-Orice om are un model in viata. Care este modelul tau si de ce?

-Nu cred ca am un model, admir foarte multe persoane, dintre artisti imi place foarte mult Pink.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#interviu Inna, #Inna cantareata , #melodii