Inventia Intel care poate schimba modul in care iti incarci electronicele

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 23:10
4257 citiri
Inventia Intel care poate schimba modul in care iti incarci electronicele
Foto: wirelessoutlook.com

Compania Intel lucreaza la o inventie uimitoare, care poate usura felul in care ne incarcam gadgeturile. Ea foloseste tehnologia wireless si ar urma sa ajunga pe piata la sfarsitul anului.

Aceasta are o forma ciudata, asemenea unui vas, si difera mult de incarcatoarele din prezent, scrie cnet.com. Inventia a fost prezentata de directorul executiv al Intel, Brian Krzanich, la un targ de profil tinut in luna ianuarie (International Consumer Electronics Show).

Intel face incarcatoare wireless pentru electronice

El a spus ca utilizatorii s-au aratat de atunci foarte interesati de noul produs. In prezent, compania Intel vrea sa isi extinda activitatea si in alte domenii si sa nu se restranga numai la cel al procesoarelor, acolo unde ocupa o pozitie dominanta. In schimb, incercarea de a se lansa pe piata telefoniei mobile nu a fost una prea reusita pana acum.

Se pregateste computerul viitorului, care nu mai trebuie bagat in priza

Despre incarcatorul fara fir, Krzanich a dezvaluit faptul acesta a aparut dupa ce mai multi angajati ai Intel discutau despre noile gadgeturi mobile si despre problema incarcarii lor cu ajutorul unui fir. In prezent, pe piata exista si un alt produs de incarcare wireless, numele lui fiind Duracell Powermat, care dispune insa de o suprafata plana prin care se realizeaza intreaga operatiune.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#gadget incarcare baterie, #incarcare baterie telefon, #incarcare wireless smartphone , #stiri Intel