Inter s-a facut de ras la Catania (Video)

Sambata, 13 Martie 2010, ora 09:14
1404 citiri
Inter s-a facut de ras la Catania (Video)

Campioana Italiei, Inter Milano, a fost invinsa, scor 3-1, in deplasarea sustinuta vineri seara la Catania, in etapa a 28-a a campionatului italian de fotbal, Serie A.

Golurile intalnirii au fost inscrise de Lopez (min.69), Mascara (min.82 - penalti) si Martinez (min.90) pentru gazde, respectiv Milito (min.54) pentru oaspeti.

Aflati pe primul loc in clasament, dar cu un avans de doar 4 puncte in fata urmatoarei clasate, "nerazzurrii" s-au deplasat la Catania cu un unic tel: 3 puncte.

Cu gandul insa mai mult la confruntarea de saptamana viitoare cu Chelsea, trupa lui Mourinho, in continuare suspendat, s-a facut de ras in Sicilia, iar lupta pentru titlu poate fi relansata daca AC Milan castiga partida cu Chievo, de duminica.

Muntari, eroul negativ al partidei

Ghanezul Sulley Muntari a facut la Catania, cu siguranta, cea mai proasta partida din cariera sa.

Mijlocasul in varsta de 25 de ani a fost introdus pe teren in minutul 79, iar in minutul 81 era deja la cabine, dupa ce-a primit doua cartonase galbene si, implicit, pe cel rosu!

Si asta nu e tot! In cele doua minute petrecute pe gazon, Muntari le-a acordat o lovitura de la 11 metri gazdelor, din care au preluat avantajul pe tabela de marcaj.

Catania: Andujar - Alvarez, Terlizzi, Silvestre, Capuano (Potenza '88) - Ricchiuti (Delvecchio '76), Biagianti, Izco - Martinez, Lopez (Carboni '83), Mascara.

Antrenor: Sinisa Mihajlovici.

Inter: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Materazzi, Zanetti - Stankovici (Pandev '77), Cambiasso (Muntari '79), Mariga (Quaresma '46) - Sneijder - Milito, Eto'o.

Antrenor: Jose Mourinho.

Pentru Inter urmeaza confruntarea cu Chelsea, din mansa secunda a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. In tur, milanezii s-au impus cu 2-1.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Inter invinsa de Catania, #Inter Catania Serie A, #video Inter Catania , #Serie A