Inter invinge AC Milan intr-un derbi nebun pe San Siro

Duminica, 15 Octombrie 2017, ora 23:43
7238 citiri
Inter invinge AC Milan intr-un derbi nebun pe San Siro
Foto: Facebook / Inter

Inter a invins AC Milan in marele derbi de pe San Siro cu 3-2, la capatul unei partide nebune, cu 5 goluri, decisa de un penalti acordat in minutul 89.

A fost un meci care a facut parte din etapa cu numarul 8 a Seriei A, noul sezon 2017/2018, televizata in peste 180 de tari, cu peste 80.000 de fani in tribunele batranului Giuseppe Meazza.

Prima ocazie a jocului a apartinut interistilor, care au lovit bara transversala in minutul 12, dupa sutul minunat al lui Candreva, de la o distanta apreciabila, circa 25-30 de metri. Suso a continuat spectacolul din Derby della Madonnina, cu un sut spectaculos tot de la distanta, pentru AC Milan, balonul trecand insa mult alaturi.

Miranda a continuat sirul marilor ocazii, cu o lovitura de cap ce a trecut milimetric pe langa bara din stanga a lui Gigi Donnaruma, in minutul 22.

Golul a venit pana la urma pentru Inter, meritat am spune dupa asaltul ofensiv al gazdelor. Reusita a venit in minutul 27, dupa ce Icardi a reluat simplu din cativa metri o centrare perfecta a lui Candreva, de pe flancul drept.

Milan a incheiat prima repriza cu o mare ocazie, Borini sutand de doua ori consecutiv la poarta, primul sut fiind barat de Handanovici, al doilea fiind trimis de fostul varf al lui Liverpool in plasa laterala.

Acelasi Milan a inceput in forta partea secunda, avand un gol anulat pe motiv de offside, un offside corect acordat pentru pozitia de afara din joc la Mussachio, dupa ce Andre Silva sutase in bara la faza anterioara.

Imediat dupa gol, Suso a reluat in forta pe poarta lui Handanovici, care a scos de sub bara. La corner, Borini a reluat si el de la distanta, dar acelasi portar sloven a prins in doi timpi.

In minutul 56, dominatia jucatorilor in rosu si negru a fost in fine concretizata. Suso a luat din nou o minge de la 25-30 de metri, a sutat apoi fara sperante la coltul lung, fara sansa pentru Samir Handanovici, care a sters totusi balonul cu varful degetelor.

Paradoxal am spune, contrar cursului jocului, dominat clar de Milan in ultimele 15 minute, Icardi a bifat dubla, dupa o faza splendida lucrata de Perisici in minutul 62. Sub privirile lui Diego Milito, aflat in tribune, fostul mare varf al lui Inter, care cucerea in 2010 Champions League cu gruparea italiana, Icardi a facut din nou spectacol in alt derbi cu rivala Milan.

Finalul de joc a fost unul extrem de echilibrat, cu Milan cautand egalarea si cu Inter incercand o contra care sa inchida jocul, la 3-1. Nu a fost insa 3-1, ci 2-2, pentru ca Bonaventura a reluat cu emotii in poarta lui Handanovici in minutul 81, mingea fiind practic introdusa de sloven in poarta, golul fiind acordat dupa utilizarea tehnologiei goal-line.

Dar nebunia nu a ajuns la final. Inter a primit un penalti in minutul 89, dupa ce Ricardo Rodriguez l-a tras de tricou pe D'Ambrosio in plin careu. Acelasi Icardi a executat cu sange rece, l-a invins pe Donnaruma si a adus marea victorie pentru echipa sa.

Un 3-2 care duce formatia in negru si albastru pe locul 2 in Italia, cu 22 de puncte, la doua lungimi de liderul Napoli.

Milan ramane pe 10 cu 12 puncte, avand 4 victorii si 4 infrangeri in acest debut de sezon.

Echipele de start:

Inter: Handanovici - D'Ambrosio, Skriniar, Miranda, Nagatomo - Vecino, Borja Valero - Candreva, Gagliardini, Perisici - Icardi.

Rezerve: T. Berni, J. Cancelo, Eder, Dalbert, Y. Karamoh, Padelli, Pinamonti, Ranocchia, Santon.

Antrenor: Luciano Spalletti.

AC Milan: Donnarumma - Musacchio, Bonucci, Romagnoli - Borini, Kessie, Bonaventura, Biglia, Rodriguez - Suso, Silva.

Rezerve: A. Donnarumma, Storari, Abate, Calabria, Gomez, Paletta, Zapata, Gabbiadini, Locatelli, Mauri, Montolivo, Cutrone.

Antrenor: Vicenzo Montella.

Arbitru: Paolo Tagliavento.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Inter bate rivala Milan meci, #Inter bate Milan derbi Italia, #Inter Milan cronica derbi Italia , #stiri Inter Milano