Leonardo a debutat cu dreptul la Inter (Video)

Vineri, 07 Ianuarie 2011, ora 10:50
1039 citiri
Leonardo a debutat cu dreptul la Inter (Video)
Motta i-a dedicat golurile lui Leonardo

Inter Milano a castigat, scor 3-1, intalnirea jucata joi seara, pe teren propriu, cu Napoli, in etapa a 18-a a campionatului italian de fotbal - Serie A.

Intalnirea cu Napoli a consemnat si debutul pe banca tehnica a "nerazzurrilor" a tehnicianului brazilian Leonardo, care a fost aclamat de fani, chiar daca a jucat si antrenat la marea rivala AC Milan.

Disputa de pe stadionul Giuseppe Meazza a fost la discretia gazdelor, care au deschis scorul in minutul 3, prin brazilianul Thiago Motta, dupa o combinatie superba cu Dejan Stankovici.

Calaii Stelei din Europa League n-au resimitit socul si-au reusit sa egaleze relativ repede, prin Pazienza, cu capul dupa un corner, in minutul 25.

Din acel minut, oaspetii n-au mai existat in joc, iar partida a fost castigata la pas de Inter, prin golurile lui Esteban Cambiasso (minutul 37), cu capul dupa o centrare perfecta a lui Maicon, si Thiago Motta (minutul 55), cu capul in urma unui corner.

La campioana Italiei si a Europei, Chivu a fost integralist, fiind folosit pe toata durata intalnirii in partea stanga a apararii. S-a achitat excelent de sarcini si chiar a avut cateva urcari bune in atac.

Celalalt roman din lotul lui Inter, Denis Alibec, n-a fost convocat pentru aceasta partida.

In urma acestui rezultat, Inter a acumulat 26 de puncte si se afla la 13 puncte in spatele primei clasate, AC Milan, care are insa si doua meciuri mai mult disputate.

Urmariti, mai jos, rezumatul intalnirii:

Etapa urmatoare, Inter va juca, in deplasare, la Catania, iar Napoli o va intalni, pe teren propriu, pe Juventus, in derbiul etapei. Ambele meciuri se vor juca duminica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Inter Napoli Serie A, #Inter Napoli video Leonardo , #stiri Inter Milano