Spectacol total in Inter - Parma

Duminica, 28 Noiembrie 2010, ora 16:12
1563 citiri
Spectacol total in Inter - Parma

Inter a castigat, scor 5-2, intalnirea jucata duminica dupa-amiza, cu AC Parma, in etapa a 14-a a campionatului italian de fotbal - Serie A.

Lipsit in continuare de o multime de jucatori, Rafael Benitez a incropit un prim 11, iar echipa sa a avut din nou mult de tras pentru a obtine victoria, in ciuda scorului de pe tabela de marcaj.

Nici bine n-a inceput meciul ca oaspetii au si deschis scorul. Era minutul 4 cand fostul interist Crespo l-a invins pe Castelazzi, culcat prea devreme pe gazon.

Cu un singur atacant, Goran Pandev, si acela inexistent, Inter a avut nevoie de Stankovici pentru a readuce egalitate pe tabela de marcaj. S-a produs in minutul 17, cand sarbul a marcat cu un sut deviat de la marginea careului.

Peste numai un minut, fotbalistul in varsta de 32 de ani a dus scorul la 2-1, tot cu un sut deviat de la marginea careului. Si peste alte 4 minute, Parma era la pamant. Cambiasso a facut 3-1, dupa ce-a reluat din careu un corner executat de Sneijder si prelungit cu capul de Biabiany.

N-avea insa sa fie scorul primei reprize, pentru ca argentinianul Crespo a tinut sa arate ca nu e un jucator terminat si a mai punctat odata, in urma unei balbaieli in apararea campioanei Europei.

Dupa pauza, Parma a trecut in mai multe randuri pe langa egalare, insa ori, ori interventiile lui Castelazzi au facut ca Inter sa-si pastreze avantajul.

Si cum ocaziile se razbuna, gazdele au punctat in minutul 72 pentru 4-2, prin Motta, revenit dupa o accidentare. Brazilianul care joaca pentru nationala Italiei a inscris dupa o mare gaza a goalkeeperului oaspetilor, Mirante.

Scorul final al intalnirii avea sa fie stabilit de omul meciului, anume Dejan Stankovici, cu un sut din interiorul careului.

Nu mai castigase acasa din septembrie

Este prima victorie inregistrata pe teren propriu, in Serie A, de Inter din luna septembrie!

22 septembrie 2010, Inter invingea Bari cu 4-0. De atunci, trupa din Milano a mai disputat patru meciuri acasa in Serie A, insa fara victorie: 0-0 cu Juventus, 1-1 cu Sampdoria, 1-1 cu Brescia si 0-1 AC Milan.

Romanii n-au jucat

Cei doi jucatori romani din lotul Interului, Cristi Chivu si Denis Alibec, n-au jucat in partida disputata duminica pe stadionul Giuseppe Meazza.

Chivu este accidentat, in timp ce Alibec a a inceput si ramas pe banca de rezerve, desi era dat ca titular sigur de mai toate publicatiile italiene.

INTER: Castelazzi - Zanetti, Lucio, Materazzi, Cordoba - Stankovici, Cambiasso - Biabiany, Sneijder, Santon - Pandev.

Antrenor: Rafael Benitez.

AC Parma: Mirante - Zacardo, Paletta, Lucarelli, Antonelli - Candreva, Szemali, Gobbi - Giovinco, Crespo, Angelo.

Antrenor: Pasquale Marino.

In urma acestui rezultat, "nerazzurrii" au urcat pe 5 in clasamentul Ligii 1, cu 23 de puncte, 7 mai putine decat prima clasata, marea rivala AC Milan. De partea cealalta, Parma e pe pozitia a 14-a, cu 15 puncte.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Inter Parma Serie A, #Alibec rezerva Inter Parma , #stiri Inter Milano