Dezvaluiri inedite despre Hitler: Odiosul nazist lua droguri, avea o problema puturoasa si iubea filmele Disney

Joi, 30 Aprilie 2015, ora 23:04
17087 citiri
Dezvaluiri inedite despre Hitler: Odiosul nazist lua droguri, avea o problema puturoasa si iubea filmele Disney
Foto: Hepta.ro

Au trecut 70 de ani de cand Adolf Hitler si-a luat viata in buncarul sau din Berlin, marcand un moment crucial in cel de-Al Doilea Razboi Mondial.

Cu acest prilej, Metro a adunat cateva lucruri necunoscute, dar surprinzatoare, despre liderul nazist.

Adevarul despre Hitler - detalii nestiute despre personalitatea tiranului (raport)

Hitler ar fi luat cu regularitate metamfetamina

Potrivit unui dosar de 47 de pagini din timpul razboiului, realizat de serviciile secrete americane, Hitler lua cel putin 74 de pastile diferite, inclusiv un drog: metamfetamina. Acesta i-a fost prescris pentru a-i induce o stare de alerta. Mai mult, acelasi document arata ca el a luat substanta cu pricina chiar inainte de o intalnire cu liderul italian Benito Mussolini, in 1943, cand Hitler a vorbit cu emfaza, fara oprire, timp de doua ore.

Hitler avea o problema...puturoasa

Desi unele aspecte ale vietii lui Hitler sunt controversate, istoricii au cazut de acord asupra unui lucru: liderul nazist suferea de flatulenta incontrolabila. Inca din copilarie, el avea crampe la stomac, constipatie si diaree.

Iubea filmele Disney

Desi si-a creat imaginea unui tiran, Hitler avea si o parte sensibila. El nu arata mila fata de oameni, insa ii placeau filmele Disney. Iar unele informatii arata ca povestea sa preferata era Alba ca Zapada. Sursa citata arata ca acest lucru i-ar putea aminti de copilarie, avand in vedere ca multe din istorioarele pentru copii au fost inspirate de folclorul german.

Hitler a interzis fumatul si a dat legi care protejau animalele

Oamenii de stiinta apropiati regimului nazist au printre primii care au observat ca exista o legatura intra fumat si cancerul la plamani. O campanie puternica impotriva acestui obicei a fost dusa pe strada, multe afise fiind puse pe mijloacele de transport. Mai mult, el a crescut enorm taxele pentru industria tutunului. O alta aparenta ciudatenie este dragostea sa pentru animale. El era vegetarian si a adoptat acte normative care interziceau cruzimea fata de animale si impuneau restrictii in cazul testelor facute pe fiintele necuvantatoare.

Erau tineri si habar n-aveau ce urma sa se intample

In 1913, cinci personaje marcante se aflau la Viena, la o distanta mica unii fata de altii. Stalin lucra la doctrina pe care se va baza comunismul si se intalnea des cu Leon Trotsky, care a lansat ziarul radical Prvada. Hitler se afla in capitala Austriei inca din 1908, unde incerca sa isi castige existenta ca pictor, iar Josip Broz - care si-a schimbat numele in Marshal Tito si a devenit un proeminent lider iugoslav - muncea in industria metalelor. La randul sau, Sigmund Freud a parasit orasul in 1938, cand nazistii au anexat Austria.

Modul inedit in care Hitler isi exersa discursurile

Hitler e cunoscut pentru discursurile sale pline de patos. Insa el nu le exersa in oglinda, ci il punea pe fotograful Heinrich Hoffman sa il pozeze atunci cand se pregatea sa se adreseze multimii, pentru a-si studia mimica si gestica.

Adevarul despre mustata lui Hitler

Inainte de Primul Razboi Mondial, Hitler avea o mustata stufoasa. In timpul deflagratiei, i s-a ordonat sa o tunda, capatand faimoasa forma ce seamana cu o periuta de dinti.

Cum a aparut numele Hitler

Tatal sau, Alois, s-a nascut in familia Schicklgruber in 1837. Abia dupa 39 de ani si-a schimbat numele in Hitler, un derivat de la prenumele tatalui sau vitreg, Hiedler.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#lucruri neobisnuite Hitler, #lucruri interesante Hitler , #Adolf Hitler