Actorul Bill Murray candideaza la presedintia SUA? Cum au glumit hackerii cu intreaga lume - UPDATE

Miercuri, 20 Ianuarie 2016, ora 16:16
5721 citiri
Actorul Bill Murray candideaza la presedintia SUA? Cum au glumit hackerii cu intreaga lume - UPDATE
Foto: Twitter/Bill Murray

Presa de peste Ocean (ABC News, NBC, CBS, Fox News) parea sa anunte cu surle si trambite miercuri ca actorul Bill Murray candideaza la presedintia SUA. La scurt timp dupa anunt, au aparut insa si dezmintiri.

UPDATE: Se pare ca hackerii s-au gandit sa faca o gluma cu intreaga lume si au clonat paginile de Internet ale unor importante publicatii americane. Vestea s-a raspandit insa cu rapiditate, presa din intreaga lume scriind despre marele anunt al actorului.

Iata mai jos cum aparea prezentata "stirea" in versiunea clonata a ABC News:

"Ma tot gandesc la asta de o vreme si stiti ce? Pare corect", ar fi declarat actorul, conform ABC News. "Nu-mi plac mare parte dintre cei care candideaza in prezent pentru Presedintie. Bernie Sanders pare un tip decent, insa restul sunt niste lepadaturi, in opinia mea", ar mai fi completat comediantul.

Intr-o incercare de a-si motiva decizia, acesta ar fi sustinut ca "in America traiesc multi oameni minunati, cu mult potential", dar ca "e si multa confuzie si ura". Murray aminteste de candidatul Donald Trump, care "se vrea Hitler", si de senatorul Texasului, Ted Cruz, care doreste sa obtina sprijinul republican pentru a deveni presedinte si a incepe un Al Treilea Razboi Mondial.

Dupa Vladimir Putin, Donald Trump il elogiaza si pe dictatorul Kim Jong Un

"Se hranesc cu ura si paranoia pe care multi dintre americani o au, iar tocmai de aceea ii vedem conducand sondajele", mai spune Murray. "Si e trist ca oamenii accepta asta si nu vad lucrurile asa cum sunt. Cred ca americanii sunt mai buni de atat si ca merita mai mult.

Simt ca daca nu as fi iesit la rampa si nici macar nu as fi incercat (sa devin presedinte - n. red.), nu stiu daca as fi putut dormi noaptea", ar mai spus acesta.

"Nu sunt un erou, vreau doar sa ajut si cred ca pot sa fac asta devenind presedinte. Asa ca fac oficial faptul ca, aici si acum, eu, Bill Murray, candidez la presedintia SUA in 2016 ", ar fi incheiat actorul.

Pana in acest momemt nu se cunosc prea multe despre viziunile actorului in aceasta noua postura in care s-ar afla. Se stie insa ca in 2012 l-a intalnit pe Obama, din pura intamplare, la un meci de baschet si ca nu l-a placut deloc. Mai mult, intrebat inainte ca Obama sa devina presedinte ce parere are despre confruntarea Obama-Romney, Murray a raspuns ca nu e prea mare diferenta intre cei doi.

"Religia e cel mai rau dusman al omenirii"

Intrebat legat de vederile sale religioase, Murray ar fi spus reporterilor ca "Religia e cel mai rau dusman al omenirii". Mai mult, acesta a spus ca religia nu ar trebui sa aiba vreo legatura cu politica.

"Religia intemniteaza mintea. Religia duce la ura, rasism, bigotism si te tine departe de a-ti indeplini adevaratul potential in viata. Niciun razboi din istoria umanitatii nu a ucis asa multi oameni ca religia. Imi imaginez ca nu voi fi foarte popular printre crestini in acaesta tara, dar accept asta", a mai spus el zambind.

Campania lui Bill Murray ar fi inceput, miercuri, in Arizona, urmand sa se afle in Iowa la inceputul saptamanii viitoare.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Bill Murray candideaza prezidentiale SUA 2016, #Bill Murray presedinte, #Bill Murray cursa presedinte SUA 2016, #Bill Murray candidat prezidentiale , #alegeri SUA