Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Clipul zilei Helen Mirren, mesaj pentru americani: O realitate de neconceput poate sa se intample

Sambata, 29 Octombrie 2016, ora 12:01
5832 citiri
Clipul zilei Helen Mirren, mesaj pentru americani: O realitate de neconceput poate sa se intample
Foto: Facebook/Dame Helen Mirren

Actrita Helen Mirren o sprijina pe Hillary Clinton printr-un clip in care a cerut americanilor sa mearga la vot.

Helen Mirren a lansat un mesaj video in sprijinul lui Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, in care actrita britanica i-a indemnat pe americani sa mearga la vot, pe 8 noiembrie, si sa "invete" din greseala pe care britanicii au facut-o atunci cand au votat in favoarea Brexit, informeaza Reuters.

Helen Mirren i-a indemnat pe americani sa se gandeasca la surprinzatoarea decizie a Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana.

Acel mesaj video, intitulat "No Regrets", a fost realizat cu o finantare oferita de asociatia Humanity for Hillary.

Clipul zilei: O lume intreaga rade de Trump cu Tom Hanks si Alec Baldwin

In clip, Hellen Mirren spune: "Nu mi-as fi imaginat niciodata ca Marea Britanie va vota pentru a parasi Uniunea Europeana, insa acest lucru s-a intamplat. Iar unda de soc globala, confuzia si regretul care au fost resimtite dupa Brexit ar trebui sa reprezinte un avertisment pentru Statele Unite, o tara pe care o iubesc si pe care o consider a doua patrie a mea".

"Imaginati-va cum va veti simti daca nu veti vota pe 8 noiembrie. O realitate de neconceput poate sa se intample, iar eu cred cu tarie ca iubirea poate sa invinga ura. Votati!", a adaugat vedeta britanica.

Specialistii se asteptau ca votul exprimat in cadrul unui referendum - Brexit -, organizat pe 23 iunie, sa se incheie cu decizia ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana, dar, in mod surprinzator, tabara pro-Brexit a castigat cu 52% din totalul voturilor exprimate.

Lumea intreaga a fost uluita de rezultatul referendumului si, dupa publicarea rezultatelor oficiale, multi dintre britanici au regretat in mod public ca nu s-au prezentat la vot sau ca au votat in favoarea Brexit.

Humanity for Hillary este o retea de socializare si, in acelasi timp, o campanie culturala, care se adreseaza unui numar de peste 100 de milioane de persoane din spatiul online. Organizatia finanteaza realizarea de meme-uri si de videoclipuri cu diverse vedete internationale, care au generat deja peste 30 de milioane de vizualizari.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#video Helen Mirren Hillary Clinton , #alegeri SUA