Donald Trump, bolovanul atarnat de gatul lui Mitt Romney?

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 10:33
2737 citiri
Donald Trump, bolovanul atarnat de gatul lui Mitt Romney?
Foto: CNN

"Nu doreste sa vorbeasca despre acest subiect", a fost singurul comentariu pe care jurnalistii l-au scos de la purtatorul de cuvant al lui Donald Trump, atunci cand a venit vorba despre afirmatiile miliardarului legate de locul nasterii lui Barack Obama.

In cadrul unui interviu, Michael Cohen, reprezentantul lui Trump in fata presei, a spus ca intrebarile magnatului despre locul in care s-a nascut actualul presedinte nu au fost altceva decat "o distractie".

Ulterior, potrivit The Huffington Post, insusi Trump a vorbit cu jurnalistii si si-a contrazis purtatorul de cuvant. "Nu este deloc o distractie. De fapt, urmeaza sa discut la o un dineu de strangere de fonduri despre acest subiect, pe care il consider important pentru campania electorala", a spus Trump.

Problema este ca, pentru Mitt Romney, discursurile lui Trump ar putea face mai mult rau decat bine, desi teoretic, miliardarul il sustine pe candidatul republican. Inca de la inceputul anului, Trump a anuntat ca este o onoare pentru el sa il sustina pe fostul guvernator al Massachussetts in alegerile republicane.

Trump spunea, in februarie, ca Romney nu va "permite ca lucruri rele sa continue sa se intample acestei tari pe care o iubim cu totii".

Donald Trump finanteaza initiative anti-Obama

Insa de multe ori pana acum, magnatul media nu numai ca nu l-a sustinut pe favoritul la investitura republicana, dar sustinand polemica lansata pe tema locului nasterii lui Obama nu face altceva decat sa-i plictiseasca pe americanii care ar prefera sa auda despre masuri de reforma economica sau sociala.

La inceputul acestei saptamani, echipa lui Obama a lansat pe Internet un videoclip in care Romney era criticat pentru ca nu s-a distantat de discursul agresiv al lui Trump.

Marti, la CNBC, Trump a opinat ca echipa democrata incearca "psihologia inversa" cu electoratul american. "Echipa de campanie a lui Obama abordeaza subiectul, desi il uraste. Tot ce pot face este sa para ca se bucura de faptul ca am adus in discutie nasterea lui Obama. La fel se intampla si cu notele de la colegiu, pe care le cer de mai mult timp", a spus miliardarul.

Intrebat daca atitudinea sa nu i-ar putea dauna campaniei lui Romney, Trump a dezmintit acest lucru: "Sunt subiecte importante pentru multa lume".

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Donald Trump ajutor Mitt Romney, #Trump campanie electorala Romney , #alegeri SUA