Mogulul media Rupert Murdoch ataca tandemul Obama-Biden

Autor: Ana Ilie
Duminica, 14 Octombrie 2012, ora 11:03
2767 citiri
Mogulul media Rupert Murdoch ataca tandemul Obama-Biden

Mogulul media Rupert Murdoch a criticat, pe Twitter, campania electorala a tandemului Obama-Biden, intr-o manifestare pro- Mitt Romney, candidatul republican la prezidentialele din SUA.

In varsta de 81 de ani, seful News Corporation l-a acuzat pe vicepresedintele Joe Biden ca a mintit in legatura cu relatia administratiei americane cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu, si in legatura cu atacul impotriva consulatului american din Libia, scrie Sydney Morning Herald.

"Cosmar pentru Israel daca Obama castiga. Biden a mintit despre relatiile personale cu Bibi. Susan Rice pentru Departamentul de Stat, un adevarat cosmar", a scris Murdoch sambata pe Twitter, facand o aluzie cu privire la zvonurile conform carora Rice ar urma sa o inlocuiasca pe Hillary Clinton ca sef al dipolmatiei americane.

In al doilea din cele patru "tweet-uri", Murdoch l-a criticat pe Obama si consilierii sai pentru felul in care au gestionat atacul impotriva consulatului din Benghazi, unde a fost ucis ambasadorul Chris Stevens si alti trei americani. "Casa Alba tot mai minte in legatura cu asta. Stiau adevarul sau toata administratia e varza? Biden a dat vina pe CIA, acum Casa Alba da vina pe Departamentul de Stat!", a scris acesta.

Anterior, Murdoch isi exprimase convingerea ca prezidentialele din 2012 vor fi decise in Ohio, unul din cele 10 state-cheie, asa ca acum a scris ca ambele echipe de campanie fac "cumparaturi uriase", iar "faptul ca Obama cumpara timp la televiziuni este o miscare infinit mai desteapta".

Murdoch, care are Fox News si The Wall Street Journal in portofoliul sau, a aratat si ca isi doreste ca Obama sa fie invins in aceasta campanie: "La urmatoarea dezbatere, Romney trebuie sa ignore atacurile personale si sa vireze catre planurile pentru milioane de slujbe si oportunitati reale pentru toti. Doar asta conteaza".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Rupert Murdoch alegeri SUA 2012, #Rupert Murdoch critica Obama , #alegeri SUA