Copiii inarmati fac legea in mahalalele braziliene (Galerie foto)

Sambata, 04 Mai 2013, ora 17:32
5328 citiri
Copiii inarmati fac legea in mahalalele braziliene (Galerie foto)
Foto: Reuters

Copiii inarmati fac legea pe strazile mahalalelor din al treilea oras ca marime din Brazilia, Salvador, o importanta destinatie turistica si oras care va gazdui partide de fotbal la Campionatul Mondial din anul 2014.

Orasul cu o populatie de 2,7 milioane de locuitori, situat pe coasta Oceanului Atlantic, in vestul Braziliei, sufera din cauza unui val de violenta fara precedent, cu o crestere de 250 la suta a ratei crimelor, potrivit Centrului Brazilian pentru Studii Latino-Americane, informeaza Reuters.

Agentia citata a realizat o galerie foto care ilusteaza modul in care copiii si tinerii orasului au luat in stapanire strazile mahalalelor - "favelas" - cu armele in mana.

Un baiat se joaca pe o strada a complexului de mahalale Nordeste de Amaralina, pe masura ce un politist patruleaza. Fotografia a fost facuta la sfarsitul lunii martie. Politistii patruleaza frecvent in zona mahalalei orasului Salvador.

Oamenii legii ii perchezitioneaza pe tineri, in cautare de droguri si arme, in timpul unei patrule in mahalaua braziliana. Schimburi de focuri intre bandele armate ale traficantilor de droguri si politie au loc deseori in aceasta zona.

Un baiat in varsta de 22 de ani, supranumit "Pocnitoare", membru al unei bande de traficanti de droguri, se fotografiaza cu un pistol pe un deal de pe care se poate vedea mahalaua din Salvador.

Un alt tanar, in varsta de 26 de ani, supranumit Pilintra, pozeaza cu doua arme pe care le tine incrucisate.

"Uriasul", in varsta de 17 ani, este infatisat fara tricou cu el, dar cu un medalion aurit si cu o arma in mana.

"Otrava", un alt membru al bandei de traficanti de droguri, in varsta de 18 ani, tine in maini doua pistoale si isi acopera fata cu sapca.

Alte cartiere si mahalale din Salvador, precum Ondina, Sao Crisovao sau Alto do Cabrito sunt cateva dintre celelalte locuri in care au loc dese impuscaturi in cap in plina strada.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#copii arme Salvador, #traficanti droguri Brazilia, #violenta strazi mahala Brazilia , #America de Sud