Hugo Chavez s-a rugat in lacrimi sa scape de cancer (Video)

Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 21:00
2254 citiri
Hugo Chavez s-a rugat in lacrimi sa scape de cancer (Video)
Foto: thehindu.com

Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, s-a rugat in lacrimi sa scape de cancer, declarand ca mai are multe de facut pentru tara sa.

"Mai am multe de facut pentru tara mea", a spus presedintele venezuelean, la o intalnire dinainte de Pastele catolic, dupa o noua runda de tratament in Cuba, informeaza The Guardian.

Chavez s-a rugat la Dumnezeu sa-i crute viata si a plans intr-o aparitie televizata. Vocea sa a tremurat pe masura i-a elogiat pe Iisus, pe luptatorul revolutionar Che Guevara si pe eroul sud-american al luptei pentru independenta Simon Bolivar.

"Da-mi coroana ta, Iisus. Da-mi crucea ta, spinii tai, astfel incat sa pot sangera. Dar da-mi viata, deoarece mai am multe de facut pentru aceasta tara si pentru acesti oameni. Nu ma lua inca", au fost cuvintele liderului venezuelean, pe masura ce statea sub o imagine a lui Iisus cu un crucifix.

Totodata, Chavez a declarat ca si-a pastrat credinta ca boala sa nu va reveni dupa primele doua operatii de anul trecut, in urma carora i s-a indepartat o tumora de marimea unei mingi de baseball, din zona pelvisului, dar cancerul a revenit.

"Astazi am mai multa credinta decat ieri. Viata a fost un uragan, dar in urma cu doi ani viata mea a inceput sa nu mai fie a mea. Cine a spus ca drumul revolutiei va fi usor?", a continuat presedintele Venezuelei, in varsta de 57 de ani.

Despre starea de sanatate a acestuia se stiu foarte putine lucruri, chiar si in legatura cu tipul de cancer de care sufera.

Chavez a fost supus la trei interventii chirurgicale, in mai putin de un an, ultima dintre acestea fiind una reusita, potrivit afirmatiilor sale. In plus, a afirmat ca se recupereaza bine si ca va fi in stare sa castige un nou mandat de sase ani, la alegerile prezidentiale din luna octombrie.

"Niciodata sa nu uitam ca suntem copii ai unor uriasi. Nu mi-am putut abtine cateva lacrimi", a mai spus Chavez, pe masura ce parintii sai si alte rude il urmareau de pe scaunele bisericii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Hugo Chavez plans, #Hugo Chavez lacrimi, #presedinte Venezuela cancer, #Hugo Chavez rugaciuni , #America de Sud