Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Atacatorul din Nashville a fost arestat dupa 36 de ore de cautari

Marti, 24 Aprilie 2018, ora 12:52
3290 citiri
Atacatorul din Nashville a fost arestat dupa 36 de ore de cautari
Foto: Arhiva Ziare.com

Politia americana l-a arestat luni, dupa 36 de ore de cautari, pe barbatul suspectat ca a impuscat mortal patru persoane si a ranit alte doua, duminica, intr-un restaurant din Nashville, statul Tennessee.

Fotografii postate de politia din Nashville il arata pe Travis Reinking, un muncitor in constructii in varsta de 29 de ani, in arest, transmite Reuters. El este suspectat ca a deschis focul in restaurant cu o pusca de asalt, dupa care a fugit dezbracat de la locul faptei.

Intr-o fotografie in care se afla pe bancheta din spate a masinii de politie, Reinking are parul ravasit, zgarieturi pe umar si poarta o camasa rosie rupta si blugi murdari.

Reinking, care avea un pistol si munitie intr-un rucsac in momentul arestarii, nu a vorbit cu politia. El este incarcerat intr-o inchisoare din Nashville, cautiunea initiala fiind stabilita la 500.000 de dolari pentru fiecare din cele patru acuzatii de omor.

Mai mult de 150 de politisti locali si statali au luat parte la cautarea atacatorului, care are o istorie de comportament bizar, halucinatii si incidente multiple cu autoritatile, inclusiv un episod petrecut la Washington, in iulie 2017, cand a fost arestat pentru ca incerca sa patrunda in Casa Alba.

Indicii primite de la localnici au ajutat politia sa ia urma agresorului in padure, la circa 3 km de restaurant, cu ajutorul cainilor si al elicopterelor.

Potrivit politiei, Reinking nu a opus rezistenta in momentul arestarii.

Reinking a locuit in Illinois inainte de a se muta la Nashville. Dupa incidentul de la Casa Alba, autoritatile din Illinois i-au retras autorizatia de a purta arme.

Tatal lui Reinking, Jeffrey, declarase ulterior politiei ca va tine sub cheie armele fiului sau, printre care s-ar fi aflat si pusca folosita in atacul de duminica. Potrivit politiei din Nashville, tatal i-ar fi restituit armele fiului sau, motiv pentru care ar putea fi pus sub acuzare.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#atacator Nashville arestat, #atac armat Nashville , #America