Au fost editate inregistrarile atentatelor din 11 septembrie 2001?

Duminica, 05 Septembrie 2010, ora 08:58
6005 citiri
Au fost editate inregistrarile atentatelor din 11 septembrie 2001?
Foto: Arhiva

In urma unui proces prin care Institutul National pentru Standarde si Tehnologie (NIST) a eliberat peste 3 terabytes de fotografii si filmari referitoare la prabusirea turnurilor gemene si a cladirii WTC 7 pe data de 11 septembrie 2001, Centrul International pentru Studiul Evenimentelor din 9/11 a descoperit ca NIST a editat cateva clipuri video care prezinta colapsul cladirii WTC 7, pentru a ascunde faptul ca a avut loc o demolare controlata.

Centrul International a completat pe data de 26 ianuarie 2009 o cerere FOIA (Freedom of Information Act) prin care a cerut NIST sa elibereze toate imaginile si inregistrarile video folosite in timpul investigarii atentatelor, potrivit gcnlive.com.

Dupa cateva incercari fara succes in care NIST a ignorat cererile, Centrul International a fost nevoit sa deschida un proces pe data de 28 mai 2009. La scurt timp, NIST a inceput sa elibereze periodic materialele cerute.

Centrul International a inceput acum sa posteze cateva din acele imagini si clipuri video online.

In unul din clipurile video se aude zgomotul unei explozii puternice chiar inainte ca WTC 7 sa se prabuseasca. Dupa ce stalpii de sustinere a apartamentului de lux au fost distrusi, restul cladirii se prabuseste.

In urmatoarele doua clipuri se vede clar ca au fost editate. Acestea au fost filmate in apropierea cladirii WTC 7, calitatea sunetului este foarte buna, exploziile auzindu-se foarte clar. Totusi, apartamentul de lux care era sustinut de stalpii de rezistenta nu mai apare, acesta fiind editat ca sa nu se vada ca acei stalpi inca erau in stare foarte buna, fapt care ar contrazice varianta oficiala.

In alt clip, sunetul este indepartat si reintrodus abia dupa ce cladirea s-a prabusit complet.

Prabusirea cladirii WTC 7 a fost raportata inainte cu 26 de minute ca aceasta sa se produca.

In acest moment, Centrul International studiaza peste 300 de DVD-uri impreuna cu alte cateva Hard Diskuri externe care contin imagini si clipuri video cu atentatele si care nu au fost facute vreodata publice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#editare imagini atentate septembrie, #imagini atentate teroriste SUA, #atentate world trade center , #America
Comentarii
Poza AlmanahePeNaLe
AlmanahePeNaLe
rank 3
This is America, and the american freedom. Orientul mijlociu nu a putut fi ingenunchiat financiar pentru ca detine rezerve de petrol foarte mari. Asa ca hai sa luptam contra teroristilor.