Autorul masacrului din Texas isi amenintase soacra. Cunoscutii spun ca era un barbat straniu cu o viata personala ratata

Luni, 06 Noiembrie 2017, ora 21:34
5205 citiri
Autorul masacrului din Texas isi amenintase soacra. Cunoscutii spun ca era un barbat straniu cu o viata personala ratata
Foto: Hepta.ro

Devin Kelley, barbatul care a ucis duminica 26 de oameni intr-o biserica din Texas iar apoi s-a sinucis, a actionat astfel probabil din cauza unui "diferend familial", a declarat luni Freeman Martin, purtator de cuvant al Departamentului pentru Siguranta Publica din Texas.

"Exista un diferend in aceasta familie", a spus Freeman, explicand ca soacra lui Devin Patrick Kelley frecventa aceasta biserica. "Stim ca el a trimis amenintari, ca ea a primit mesaje de amenintare de la el", a spus Freeman Martin, potrivit Agerpres.

Fost caporal al fortelor aeriene americane, Devin Patrick Kelley a fost judecat de o curte martiala in 2012 pentru violente impotriva sotiei si copilului sau.

Niciun membru al familiei sotiei sale nu era totusi prezent duminica in First Baptist Church din Sutherland Springs, o mica biserica din lemn, cum exista in multe locuri din SUA, a declarat seriful comitatului, Joe Tackitt. "Nu stim de ce a venit el in acea zi", a spus seriful.

Asasinul din Texas a fost caporal si era un ateu asocial si violent

Devin Kelley, prezentat de cei care l-au cunoscut drept un barbat straniu cu o viata personala ratata, a fost caporal si a fost dat afara din Fortele aeriene americane (US Air Force) din cauza unor violente conjugale, relateaza AFP, potrivit News.ro.

Diverse fotografii cu fata sa - un ten palid, un om care nu zambea, cu sau fara barba si parul ras - au aparut luni in presa americana insotite de mai multe intrebari decat raspunsuri.

Ucigasul locuia la New Braunfels, un oras situat la aproximativ 50 de kilometri de Sutherland Springs unde, din motive care trebuie clarificate, a ales sa comita acest carnagiu.

Devin Kelley se afla printre cei care isi expun frustrarea, furiosi, pe retele de socializare. Postarile sale, pe Facebook, au vizat religia, Biserica, credinciosii.

Mai multi fosti colegi de-ai sai de clasa au povestit ca s-au distantat in mai multe randuri de acest activist ateu cu un comportament ostil si frecvente accese de violenta.

Cariera militara a lui Kelley a fost scurta, fara anvergura, si marcata de un final abrupt.

El a fost recrutat in 2010 pentru a lucra ca logistician intr-o baza a Fortelor aeriene in New Mexico, un stat care se invecineaza cu Texasul.

Doi ani mai tarziu el a fost trimis in fata Curtii Martiale din cauza violentelor asupra sotiei si unui copil, prezentat de diverse surse ca al cuplului sau doar al femeii. Aceasta din urma a cerut divortul in acelasi an, 2012.

Caporalul a fost condamnat din cauza agresiunilor la un an de detentie. El a fost totodata degradat si dat afara din US Air Force. In 2014 el a incercat, fara succes, sa obtina, in apel, o revizuire a acestei condamnari.

Se pare ca militarul lasat la vatra s-a mutat, ulterior, in Colorado, unde cazierul sau judiciar contine acuzatii de rele tratamente fata de animale.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#masacru biserica Texas, #oameni impuscati biserica Texas , #America