Facebook: S-a creat pagina: "Spune-i lui Obama"

Duminica, 29 Mai 2011, ora 08:28
4976 citiri
Facebook: S-a creat pagina: "Spune-i lui Obama"

Una dintre cele mai comentate si populare stiri din ultimele 24 de ore este cea care piveste celebrul dialog dintre prim-ministrul Italiei, Silvio Berlusconi, si presedintele USA, Barack Obama, in timpul summit-ului G8.

Summit-ul G8 de la Deauville s-a incheiat de curand, dar cuvintele lui Berlusconi au facut inconjurul lumii, provocand polemici in Italia, iar pe Facebook stirea nu a lasat indiferenti utilizatorii care, imediat, s-au constituit in grupuri si au creat pagini unde comenteaza stiri de orice fel, relateaza http://www.pianetatech.it/internet/social-network/nasce-su-facebook-la-pagina-dillo-ad-obama.html .

"Impotriva mea exista 31 de investigatii, este o adevarata persecutie", sunt faimoasele cuvintele pe care i le-a spus, intr-un colocviu, prim-ministrul Italiei presedintelui SUA, informeaza Il Giornale.

Peste putin timp, s-a nascut pe Facbook pagina denumita "Spune-i lui Obama", o referinta clara si ironica la dialogul dintre cei doi conducatori.

In practica, o pagina unde oricine, mai mult sau mai putin sarcastic, isi poate exprima propria dorinta, propria plangere sau orice alta chestiune.

Conform sursei citate, postarile variaza de la subiecte precum reuniunea posibila a grupului Beatles, la cine trimite Fortele Speciale Assault ale U.S., care au ucis recent Bin Laden, sa distruga apartamentul vecinului care deranjeaza, pana la cererea catre presedinte de a regla oglinda retrovizoare a masinii sparta de sotie.

Grupul are in prezent aproximativ 1.400 de fani, foarte activi si pregatiti de a comenta sau a da replica oricarei cereri de moment.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Facebook spune lui Obama, #Facebook dialog Obama Berlusconi , #America
Comentarii
Poza LIBERALUL
LIBERALUL
rank 5
Poza DUTTY
DUTTY
rank 5
Macar asa o sa se intilneasca si Base cu Obama!!!!!!