Ziare.com

Germania nazista si URSS, motiv de cearta intre Rusia si SUA

Duminica, 28 August 2011, ora 16:11

   

Germania nazista si URSS, motiv de cearta intre Rusia si SUA
Rusia si Statele Unite nu se inteleg aupra unor aspecte legate de Al Doilea Razboi Mondial. Totul a pornit de la un comunicat emis de ambasada SUA din Estonia.

In acest comunicat se afirma ca URSS si Germania nazista au fost vinovate pentru inceperea conflagratiei mondiale, scrie Russia Today. Americanii au dat comunicatul cu prilejul implinirii a 72 de ani de la semnarea pactului Ribbentrop-Molotov, un pact de neagresiune semnat intre Germania nazista si URSS.

Americanii considera ca, atunci, aceste tari au dus lumea pe un drum al razboiului. Oficialii rusi de acum, insa, au condamnat mereu incercarile de a se rescrie istoria. In plus, ei nu sunt de acord nici cu incercarea de a-i prezenta pe Stalin si Hitler ca doi conspiratori care a au pornit Al Doilea Razboi Mondial.

Ministrul de Externe al Rusiei a afirmat ca incerarile de a pune totul pe seama Germaniei naziste si a URSS-ului sunt inacceptabile si anti-istorice.

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, a condamnat pactul in august 2009, intr-un interviu acordat presei poloneze. Surpriza a fost ca el a legat acest pact de intelegerea de la Munchen, din anul 1938. Aceasta nu a fost inca denuntata de parlamentele tarilor care au semnat-o atunci.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3056 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
13 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Noroc cu pacifistele USA

--- ca altfel ce ne-am fi facut, nu?
Ne bombardau Ho-Shi-Min, Saddam, Gaddafi si Talibanul, daca nu erau ei sa ne protejeze. Cand va citi Ahmadinedjad acest articol de la Ziare.com, va izbucni in lacrimi de caintza si va trece la Crestinism.

 

sa intelegi

ca daca nu erau SUA tu si poate si eu nu mai existam in ziua de azi,au murit atitea soldati si pilotii americani sa-i puna la punct pe nemti,si dupa razboil rece ia linistit si pe rusi.Daca nu-ti convine mutate in Iran ca doar Romania este in nato si cu baze americane.

Ce impresionant

Comentariul m-a impresionat pana la lacrimi. "Au murit atitea soldati si pilotii americani sa-i puna la punct pe nemti". Facand abstactie de greselile gramaticale imi poti explica de ce de exp., o firma a "eliberatorilor, democratilor si pacifistilor" americani, IBM, a colaborat cu Germania nazista, elaborand codul de marcare al celor inchisi in lagarele de concentrare? De ce au condamnat americanii crimele naziste in procesul de la N├╝rnberg, dar au continuat sa faca experiente medicale pe subiecti umani? Mai fac si azi prin razboaiele pe care le poarta, dar asta e o poveste mai lunga.

Exista un motiv de a-i condamna pe americani,

dar nu prostiile pe care le spui tu!
Americanii si britanicii s-au comportat ca niste negustori fara scrupule cand au cedat estul Europei rusilor dupa razboi! De fapt, George W. Bush si-a cerut scuze in numele SUA pentru acest targ rusinos; cam tarziu, dar tot e ceva!

Nu a fost nici un targ

Daca ar fi avut loc un asemenea targ nu ar fi urmat Razboiul Rece.

cei 3 criminali.. sau vinderea Romaniei la o votca

vinderea Romaniei la o votca sau betivii criminali

http://ro.wikipedia.org/wiki/Conferin%C8%9Ba_de_la_Ialta

sa nu uitam ca ne-au mai ajutat si bombardand Bucurestiul si Ploiestiul... thanks... alot!

URRS, Rusia, rusii, americanii, germanii

Nu doar SUA si tarile europene trebuie sa spuna adevarul si anume ca URSs si germanii au inceput razboiul, rusii nu accepta adevarul, rusilor le plac doar lucrurile pozitive si cele negative le ascund sub pres ca de exemplu : numarul mare de bolnavi de sida, coruptia enorma, infrastructura foarte proasta, criminalitatea etc. Si alte tari mari trebuie sa le spuna aceste lucruri in fata dar si despre razboi.

 

Razvanus, lucruri bune de aratat nu prea au

Ii trag ca excrocii cu "marele razboi pentru apararea patriei" cand ei au inceput razboiul mondial, au comis cea mai ingrozitoare crima de razboi la Katin si s-au aliat cu Germania nazista pentru dominatia Europei.
Faptul ca germania le-a dat peste bot i-a transformat brusc in "eliberatori": "eliberatori" care au scufundat estul Europei in bezna comunismului si au introdus sistemele GULAG-ului peste tot pe unde au pus ciubotele.

Pactul Ribbentrop-Molotov,a fost primul pas pentru Uniunea Europeana

Pactul Ribbentrop-Molotov,avea ca scop formarea Uniunii Europene condusa de Hitler.Stalin avea ca scop formarea Uniunii Europene de est,iar Hitler,formarea Uniunii Europene occidentale.Dar Hitler a incalcat acordul si a vrut sa instaureze sistemul globalizarii,in care rasa ariana controla planeta iar celelate rase,erau sclavii arienilor.Planul lui Hitler a fost un esec,celelalte puteri ale planetei,USA,Rusia,Anglia,nu au fost de acord ca ei sa fie marginalizati si distrusi de Hitler care a incalcat acordul cu ei.Dupa al doilea razboi mondial puterile globului au schimbat planul.Nu era posibil planul globalizarii dictatoriale,daca puterile lumii nu aveau o alianta puternica intre ei si astfel s-a format alianta NATO.Acum daca cineva vrea sa ajunga stapanul planetei,o poate face doar cu acordul celei mai puetrnice aliante de pe planeta,NATO.Sistemul globalizarii dictatoriale deja functioneaza,rolul principal acum il are sistemul finaciar global,controlat de bancheri.Populatia globala este deja cumparata si controlata prin sistemul bancar de indatorare globala.Cine nu are carte de credit si nu are datorii la banci nu face parte din sistem si fa fi dat afara din sistem,va fi considerat anarhist.Suntem constransi sa ne adaptam la noul sistem global dictatorial,sau sa alegem libertatea fiind exclusi din sistem si considerati anarhisti,adica un pericol pentru societatea globalizata si controlata de sistemul dictatorial al globalizarii.

 

Oi fi tu inca om, dar nu unul inteligent

Nu poti vorbi de Uniune Europeana in cazul ocuparii teritoriale si terorii asupra invinsilor; asa s-a facut - dupa parerea ta de "om" - Uniunea Europeana in care ne aflam. Cred ca tu personal meritai sa te afli in aia condusa de Stalin, dar restul romanilor meritau o soarta mai buna.

Nu am mentionat nimic de actuala Uniune Europeana.

Am scris doar despre cea mai puternica alianta din lume,alianta Nato.Uniunea Europeana,fara alianta NATO,era o uniune fragila,care in orice moment se putea destrama.Alianta Nato,uneste Sua cu Uniunea europeana (puterile europene).

Ma asteptam la mai multa inteligenta din partea lui Putin

Intelegerea dela Munchen a fost o incercare (cam defetista) din partea Occidentului de a preveni izbucnirea unui razboi cu Germania, deci a fost un act pacifist. Pactu Ribentripp Molotov a fost pur si simplu un pact beligerant, de cucerire si impartire a Europei.

 

pt SATAN!!!

Mai comanda o votca,si trage-ti mucii!!!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor