John F. Kennedy a fost prima victima a Noii Ordini Mondiale? (Video)

Joi, 19 Septembrie 2013, ora 20:20
7663 citiri
John F. Kennedy a fost prima victima a Noii Ordini Mondiale? (Video)
Foto: WND

La 50 de ani de la asasinatul lui Kennedy, o noua carte incearca sa raspunda la intrebarea: "Cine l-a ucis pe Kennedy cu adevarat?".

Autorul, Jerome Corsi, sustine ca J.F. Kennedy a fost prima victima a Noii Ordini Mondiale, promovate de catre fostii directori ai CIA-ului, Allen Dulles si George H.W.Bush.

Cel mai vandut autor de la New York Times, Jerome Corsi, crede ca presedintele american John F. Kennedy a fost o posibila tinta pentru cei care doreau o schimbare in politica globala, potrivit WND.

Corsi a analizat documentele secrete recent declasificate ale asasinarii lui John F. Kennedy si a descoperit anumite decizii luate de fostul presedinte ce ar fi putut fi contrare anumitor grupuri de interese.

Deciziile care l-au ucis

Astfel, Corsi arata ca J.F. Kennedy a refuzat sa autorizeze Fortele Navale ale SUA sa lanseze un atac militar de pe un portavion care trebuia sa sprijine o invazie in Golful Porcilor din Cuba. De asemenea, Kennedy a refuzat sa autorizeze folosirea fortei militare in Laos si, chiar inainte de a fi asasinat, el a decis sa retraga trupele americane din Vietnam.

Pe 2 septembrie 1963, John F. Kennedy a acordat un interviu televiziunii CBS. In interviu, noteaza Corsi, Kennedy s-a distantat de situatia din Vietnam si a spus ca Statele Unite ar trebui sa se retraga.

Kennedy a vazut actiunea militara externa a SUA in gri

Corsi spune ca presedintele Kennedy era ingrijorat si ca el considera ca o interventie directa a armatei americane in regiunea Asiei de sud-est nu ar avea succes, cu exceptia cazului in care populatia indigena ar lupta pentru propria lor libertate.

Politica de retragere a personalului militar american din Vietnam pana la sfarsitul anului 1965 a devenit politica oficiala a guvernului pe 11 octombrie 1963, cand Kennedy a semnat Memorandului national de securitate nr.263.

In analiza finala a cartii, Corsi afirma ca J.K. Kennedy a fost ucis pentru ca a vazut actiunea militara a SUA in nuante gri, in timp ce promotorii Noii Ordini Mondiale, precum fratii Dulles, George H.W. Bush si presedintii Lyndon Johnson si Richard Nixon, au vazut doar in alb si negru.

Noua Ordine Mondiala urmarea ca politica externa a SUA, dirijata de Allen Dulles, seful CIA, si de fratele sau, John Foster Dulles, in calitate de Secretar de Stat, sa fie realizata prin angajarea unor actiuni militare, cu scopul de a pastra interesele de afaceri ale SUA.

Acest lucru a fost in contrast puternic cu politica dusa de J.F. Kennedy. El a fost interesat de afacerile SUA, dar nu neaparat pana in punctul de a declansa un razboi intr-un conflict care era de natura civila.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#asasinare John Kennedy, #Kennedy victima Noua Ordine Mondiala, #Jerome Corsi carte John Kennedy, #John Kennedy razboiul Vietnam , #America