Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Atac armat in California - Povestea momentelor de groaza: O sa va omor pe toti!

Marti, 03 Aprilie 2012, ora 08:01
4154 citiri
Atac armat in California - Povestea momentelor de groaza: O sa va omor pe toti!
Foto: Day Life

Un fost student la un colegiu de teologie din Oakland, California, este suspectat ca ar fi ucis sapte oameni si ranit alti trei, luni dimineata (ora locala - n.red.). A fost identificat ca fiind One L. Goh, de origine coreana, in varsta de 43 de ani.

Povestea impuscaturilor dintr-unul dintre cele mai grave atacuri armate din California i-a ingrozit pe americani, scrie Los Angeles Times.

Martorii si autoritatile au povestit momentele de groaza din timpul celor cateva minute in urma carora sapte oameni si-au pierdut viata.

Barbatul a intrat intr-o sala din campusul Oikos College, din Oakland, si a inceput sa "imparta gloante" fara nici o discriminare, foarte calm. "Treceti in linie, o sa va omor pe toti", le-ar fi spus criminalul tinerilor din sala respectiva, potrivit unuia dintre martori.

Rashi Wangchuc a povestit ca sotia sa, asistenta medicala la colegiu, s-a incuiat intr-o sala de clasa si a stins lumina, atunci cand a auzit primele impuscaturi. Barbatul a incercat usa de mai multe ori si dupa aceea s-a indreptat spre alta sala.

Un nou atac armat intr-un campus studentesc din SUA: Cel putin 5 morti (Video)

Aproximativ 35 de studenti erau in interiorul cladirii, la ora la care a avut loc masacrul. La fel ca si sotia lui Wangchuc, multi dintre ei s-au incuiat in salile in care se aflau, atunci cand au auzit impuscaturile.

Acest lucru a facut ca evacuarea sa fie mai greoaie, corpurile celor raniti sau morti blocand usile. "A trebuit sa spargem usi pentru a reusi sa intram in cateva sali", spune seful politiei din Oakland, Howard Jordan.

Posturile de televiziune au transmis imagini, imediat dupa masacru, aratand oameni panicati, paramedici carand raniti.

Goh a fost arestat la aproximativ o ora dupa ce a omorat atatia oameni. Surse din politie au dezvaluit ca acesta s-a dus la un agent de paza dintr-un supermarket Safeway, i-a spus ca a omorat mai multi oameni si ca vrea sa vorbeasca cu un politist.

Deocamdata nu este clar daca barbatul, de origine coreana, a avut tinte precise sau a tras la intamplare. Nici motivul crimelor nu este cunoscut.

Politia a oferit foarte putine informatii despre atacator: se pare ca acesta nu avea antecedente de violenta si ca a trait in Virginia, inainte de a se muta in Oakland. Autoritatile nu au publicat nici numele victimelor.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#atac armat morti California, #masacru colegiu Oakland, #impuscaturi colegiu America , #America