Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

O mama a facut livestream pe Facebook in timp ce isi batea fiica (Video socant)

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 21:22
7687 citiri
O mama a facut livestream pe Facebook in timp ce isi batea fiica (Video socant)
Foto: Captura video

O tanara de 16 ani a fost batuta si filmata de catre mama sa, videoclipul devenind viral pe Facebook. Motivul care a determinat-o pe femeie sa recurga la acest gest a fost faptul ca fata a postat fotografii provocatoare pe reteaua de socializare.

Tanara americana din Savannah, Georgia, apare acoperita doar cu un prosop, alaturi de un baiat, in pozele care i-au infuriat mama, informeaza Washington Post.

In cele cinci minute de filmare, se vede cum Shanavia Miller, mama fetei, indreapta telefonul spre fiica sa si incepe sa faca livestream pe Facebook in timp ce o loveste cu palmele peste cap, o trage de par si ii da cu pumnii in cap si in stomac. Totodata, femeia a lovit-o si cu un obiect ce pare a fi din plastic. Desi adolescenta incepe sa planga intr-un colt, mama continua sa o loveasca.

Mai mult, imaginile erau transmise live pe contul de Facebook al fiicei, astfel ca toti pritenii ei reali sau virtuali au putut vedea in direct cum tanara e umilita de mama sa.

In mediul online parerile cu privire la gestul femeii au fost impartite. Unii nu au fost de acord cu acest tip de pedeapsa: "Ce se intampla in casa trebuie sa ramana in casa", "Este ceva bolnav si tulburator sa iti faci propriul copil de ras. Mai ales, atunci cand forma de disciplina este stanjenitoare si aplicata pentru o nevoie naturala pe care toti o simtim la varsta de 16 ani".

Au fost insa si oameni care au sustinut gestul mamei: "Ea doar incearca sa isi salveze fiica".

Ulterior, femeia a revenit cu doua noi mesaje pe reteaua de socializare, tot pe contul fetei. In prima postare, ea tine sa le spuna celor care au vazut filmuletul ca isi iubeste fiica "din toata inima".

In cel de-al doilea mesaj, ea isi motiveaza si gestul violent: "Orice s-ar intampla fiica mea nu va mai face aceasta greseala...lectie invatata", a postat Shanavia Miller pe pagina de Facebook a fiicei sale.

Si adolescenta a avut un mesaj legat de cele intamplate. Ea a spus public ca se simte protejata in casa, ca isi iubeste mama si ca nu ar fi trebuit sa posteze acele poze pe Facebook.

Dupa ce videoclipul a fost distribuit, cazul a ajuns la Departamentul de Servicii pentru Copii si Familie, iar politia a primit mai multe apeluri telefonice din partea persoanelor care au vizualizat scenele violente. Presa americana scrie ca autoritatile nu au luat nicio masura pana acum.

Georgiana Padureanu

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#bataie Facebook livestream America, #pedeapsa bataie live Facebook , #America