Politician american: Sa atacam Iranul cu arme nucleare

Joi, 05 Decembrie 2013, ora 23:46
3289 citiri
Politician american: Sa atacam Iranul cu arme nucleare
Foto: defensetech.org

Un membru al Congresului american a uimit opinia publica printr-o declaratie facuta in legatura cu Iranul. El spune ca SUA ar trebui sa atace aceasta tara cu arme nucleare.

Duncan Hunter, reprezentant in Congres din partea statului California, a spus ca un conflict cu Iranul este inevitabil, el putand fi declansat de programul nuclear al acestei tari, scrie defensetech.org. Astfel, politicianul american sustine ca SUA ar trebui sa atace Iranul cu arme nucleare tactice.

Hunter este de parere ca un atac nuclear asupra iranienilor i-ar intoarce in trecut pe acestia, din punct de vedere al tehnologiei nucleare, cu 20 sau chiar 30 de ani. El crede ca un atac aerian sustinut din partea SUA ar da cele mai bune rezultate.

Intelegerea la care a ajuns Iranul cu SUA si comunitatea internationala implica faptul ca aceasta tara nu va construi arme nucleare, dar poate continua programul nuclear, in anumite conditii. Scopul acordului este ca Iranul sa nu produca arme nucleare sub nicio forma. Secretarul de Stat al SUA, John Kerry, va vorbi pe aceasta tema in fata clasei politice din SUA, saptamana viitoare.

Acordul incheiat recent a dat nastere unor critici si aprecieri din partea americanilor. Unii il vad ca pe o posibila cale spre stabilitate si pace, dat fiind faptul ca ultimele razboaie purtate de SUA nu au dat cele mai bune rezultate. Multi politicieni din SUA sunt de parere ca Iranul nu isi va abandona programul de producere a armelor nucleare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#program nuclear arme iran, #acord sua iran razboi iran sua , #America