Teribile teorii ale conspiratiilor din America (II)

Duminica, 01 Iunie 2014, ora 10:33
6844 citiri
Teribile teorii ale conspiratiilor din America (II)
Foto: Daily Mail

Teoriile conspiratiilor isi au originile in SUA, iar Sir Richard Evans sustine ca insasi fondarea Americii s-a bazat pe o teorie a conspiratiilor. Dintre teoriile moderne, mentionam casatoria lui Iisus Hristos sau falsificarea aselenizarilor astronautilor americani.

In continuare, va prezentam o selectie a celor mai mari teorii ale conspiratiilor din America.

Teribile teorii ale conspiratiilor din America (I)

Iisus Hristos, casatorit?

A existat o conspiratie despre Iisus Hristos legata de faptul ca Mantuitorul a fost casatorit cu Maria Magdalena si ca a avut mai multi copii, iar acesti descendenti au emigrat in sudul Frantei.

Teoria a fost lansata odata cu publicarea romanului "Codul lui Da Vinci" al scriitorului Dan Brown si al filmului cu acelasi nume.

Copii lui Iisus, ajunsi in Franta, s-ar fi casatorit cu familii nobile care vor face parte din dinastia merovingiana si care ar fi fost sustinuta de o societate secreta numita Prioria din Sion.

Falsificarea aselenizarilor pe Luna

Unii teoreticieni sustin faptul ca astronautii de pe naveta spatiala Apollo nu ar fi ajuns pe Luna. Ei pretind ca NASA si alti oficiali au inselat publicul, facandu-l sa creada in aselenizarea pe satelitul Pamantului.

Ei arata ca fotografiile de pe Luna nu sunt reale, specificand faptul ca steagul infipt de Buzz Aldrin pe solul lunar se misca intr-un mod ciudat.

De asemenea, se invoca faptul ca s-a constatat lipsa stelelor din peisajul lunar si umbrele care sunt dispuse in directii diferite.

Inscenarea mortii lui Elvis Presley

S-a vehiculat ideea ca marele cantaret Elvis Presley nu a murit in anul 1977. Multi cred ca Elvis este inca in viata si ca el s-a ascuns de fapt.

Doua ziare de scandal au publicat doua articole despre continuarea "vietii" lui Presley, dupa moartea sa. Ei au relatat faptul ca Elvis si-ar fi rupt piciorul intr-un accident de motocicleta, iar "adevarata sa moarte" ar fi avut loc la mijlocul anilor '90.

Pearl Harbor

Se crede ca atacul japonez de la Pearl Harbor, din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, din insula Hawaii, a fost un eveniment care a fost lasat, in mod voit, sa se petreaca.

Teoreticienii sustin ca presedintele Statelor Unite a provocat atacul japonez asupra bazei navale americane din Hawaii, in decembrie 1941, el stiind in prelabil despre acesta.

OZN-ul prabusit la Roswell in anul 1947

Ceea ce este sigur este faptul ca o aeronava neidentificata s-a prabusit la Roswell, New Mexico, inainte de data de 7 iulie 1947. La inceput, autoritatile americane au afirmat in mod explicit ca aceasta a fost o farfurie zburatoare sau un disc.

Numerosi martori au declarat ca au vazut resturile metalice imprastiate pe o suprafata mare pe sol, iar una dintre marturii spune ca o aeronava a luat foc, traversand cerul, inainte sa se prabuseasca.

In anul 1989, Glenn Dennis a sustinut ca el a fost implicat in autopsierea extraterestrilor, care a avut loc la baza forelor aeriene de la Roswell.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#teorii conspiratiilor profesor Cambridge, #studiu teorii conspiratiilor America, #teorie conspiratiei casatoria Iisus, #teorie conspiratiei OZN Roswell, #teorie conspiratiei aselenizarea Luna, #teorie conspiratie Pearl Harbor , #America