Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

O eleva din SUA care a scris un eseu anti-arme a fost ucisa de un glont in timp ce era in dormitor

Vineri, 23 Noiembrie 2018, ora 16:07
6617 citiri
O eleva din SUA care a scris un eseu anti-arme a fost ucisa de un glont in timp ce era in dormitor
Foto: Captura Twitter/ @MTEAunion

Sandra Parks, care acum doi ani a scris un eseu numit "Adevarul nostru" despre pericolul armelor, clasandu-se pe locul trei intr-un concurs scolar din Milwaukee, a fost impuscata mortal in timp ce se afla in dormitorul sau.

Fata in varsta de 13 ani a fost secerata de un glont care a trecut de geamul dormitorului ei, scrie BBC.

Mama sa, Bernice Parks, a relatat ca se culcase mai devreme in acea seara, iar copiii se uitau la televizor. Ulterior, s-a trezit dupa ce a auzit impuscaturi in jurul orei locale 20:00 si si-a gasit fiica sangerand.

"Ea mi-a spus 'Mama, am fost impuscata, cheama politia'", a declarat Parks pentru televiziunea WITI.

"M-am uitat la ea. Nu a plans. Nu a tipat. Era atat de linistita... Nu a meritat sa paraseasca aceasta lume asa", a adaugat ea.

Primarul din Milwaukee, Tom Barret, a descris situatia ca fiind "o nebunie", declarand: "In mod tragic, ea a murit din cauza cuiva care a decis ca o sa traga spre casa ei. O fata de 13 ani, in saptamana Zilei Recunostintei, a murit in propriul dormitor".

Milwuakee Journal Sentinel a informat ca un suspect, Isaac D. Barnes, a fost pus sub acuzare pentru crima, iar un alt barbat este pus sub acuzare pentru ca a ajutat la pazirea a doua pusti.

Fosta iubita a lui Barnes ar fi informat politia despre posibila implicare a lui la fata locului. Aceasta a declarat ca el ar fi venit la masina ei pe o strada din apropiere cu o pusca si purtand o masca. Femeia a mai povestit ca individul a insultat-o si i-a spus ca este norocoasa ca sunt in masina copiii ei pentru ca altfel ar fi ucis-o.

Politia l-a gasit pe Barnes intr-o casa din apropiere, ascunzandu-se intr-un sifonier.

Rata criminalitatii din Milwaukee a scazut din 2015, dar orasul ramane unul dintre cele mai violente din SUA, conform datelor FBI.

Sandra era eleva la scoala Keefe Avenue, iar eseul ei, denumit "Adevarul nostru", s-a clasat pe locul trei la concursul anual Martin Luther King Jr, organizat de scolile publice din Milwaukee.

Ea a vorbit la Wisconsin Public Radio in ianuarie 2017, afirmand ca doreste sa opreasca "toata violenta si toata negativitatea".

"Tot ce auzi este ca cineva a murit si cineva a fost impuscat. Oamenii nu se gandesc ca acea persoana este tatal, fiul sau nepoata cuiva", a afirmat ea.

"Copilul meu nu este violent. Copilului meu nu ii placea violenta. Ea a adus fericire tuturor persoanelor pe care le-a cunoscut", a afirmat mama sa.

Conform informatiilor Inspectoratului scolar din Milwaukee, Sandra este al saptelea copil de la o scoala publica ucis in 2018.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#eleva ucisa SUA , #atac armat SUA
Comentarii
Poza alex-7
alex-7
rank 5
Ca-n filme