Atentatele din Paris - Solistul trupei Eagles of Death Metal: Toata lumea ar trebui sa aiba arma

Autor: Ana Ilie
Marti, 16 Februarie 2016, ora 16:26
1607 citiri
Atentatele din Paris - Solistul trupei Eagles of Death Metal: Toata lumea ar trebui sa aiba arma
Foto: Facebook/Eagles Of Death Metal

Solistul trupei Eagles of Death Metal, care concerta in sala Bataclan cand s-a declansat atacul terorist din noiembrie anul trecut din Paris, este de parere ca toata lumea ar trebui sa poarte arme de foc.

Jesse Hughes membru al asociatiei americane a purtatorilor de arme si sustinator al candidatului Donald Trump la nominalizarea republicana la prezidentiale, crede ca daca toata lumea ar avea acces la arme masacrul de la Bataclan ar fi putut sa nu se fi intamplat, scrie Sky News.

Hughes a facut aceste declaratii in conditiile in care trupa sa s-a intors la Paris pentru un concert in memoria celor 90 de persoane ucise de militantii Statului Islamic in urma cu trei luni.

Atentate teroriste la Paris: Mesajul trupei Eagles Of Death Metal, care concerta la Bataclan

Solistul s-a mai intrebat daca politica franceza de a controla strict portul de arma a salvat vreo viata in acea seara fatidica.

"Nu cred. Cred ca singurul lucru care a oprit atacul a fost ca unii din cei mai curajosi oameni pe care i-am vazut in viata mea au atacat cu capul inainte in fata mortii, cu armele lor", a spus acesta. "Stiu ca oamenii nu vor fi de acord cu mine... insa in acea noapte armele i-au facut egali" pe oamenii legii si atacatori, crede rockerul.

Atentate teroriste la Paris Mesaj emotionant de la tobosarul trupei Eagles of Death Metal

"Urasc ca este asa...pana cand nimeni nu mai are arme, toata lumea trebuie sa le aiba", si-a expus acesta pozitia.

Intr-un alt interviu el a dezvaluit: "Eu nu mai merg nicaieri in America fara o arma. E aiurea. Si nu sunt paranoic. Nu sunt cowboy... Dar vreau sa fiu pregatit".

130 de persoane au fost ucise intr-o serie de atacuri coordonate si atacuri sinucigase in Paris la 13 noiembrie. Multi supravietuitori vor participa la concertul de marti, organizat la Olympia, la cativa kilometri pe Bataclan, care este inca inchis.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Eagles of Death Metal Bataclan, #trupa Bataclan port arma, #atacuri Paris Bataclan , #atentat Paris