Cea mai cautata femeie din Franta ar fi fugit deja in Siria

Autor: Ana Ilie
Sambata, 10 Ianuarie 2015, ora 21:18
8801 citiri
Cea mai cautata femeie din Franta ar fi fugit deja in Siria
Foto: France Soir

Cea mai cautata femeie din Franta, Hayat Boumeddiene, partenera atacatorului de la magazinul evreiesc din Paris, s-ar afla in Siria, potrivit politiei franceze.

Hayat Boumeddiene, in varsta de 26 de ani, este iubita lui Amedy Coulibaly, care a ucis o politista si apoi patru ostatici intr-un magazin evreiesc, inainte de a fi ucis, la randul sau, intr-un asalt al politiei, scrie The Daily Mail.

O sursa politieneasca a precizat ca femeia ar fi plecat cu avionul in Turcia din Madrid, la data de 2 ianuarie, cu toate ca ea ar fi fost vazuta in Paris joi.

Autoritatile din Istanbul au vazut o femeie care corespunde descrierii ei cum a traversat granita cu Siria joi, ziua in care Amedy Coulibaly a ucis o politista in Paris.

Femeia ar fi avut si un bilet de intoarcere de la Istanbul la Madrid, vineri, insa nu s-a urcat in avion. Se crede ca este inarmata si periculoasa.

Atac terorist la Paris: Hayat Boumeddiene, femeia cea mai cautata din Franta

Hayat Boumeddiene este femeia cea mai cautata din Franta, dupa dublul asalt asupra teroristilor care au provocat haos in tara in ultimele zile. Ea face subiectul unei ample operatiuni de cautare.

Criza de la Paris nu s-a incheiat: Un terorist a reusit sa fuga - surse

Iubita lui Amedy Coulibaly ar fi avut, anul trecut, peste 500 de convorbiri telefonice cu iubita lui Cherif Kouachi, unul din cei doi frati care au decimat redactia revistei de satira Charlie Hebdo.

Pentru moment, responsabilitatea sa in atacurile care au zguduit Franta nu este stabilita, cu toate ca ar fi putut juca un rol important. Ea este banuita ca a participat la pregatirea atentatelor.

Trei zile de teroare in Franta: 20 de morti, un terorist a reusit sa fuga - O lume intreaga e socata (Foto & video)

Potrivit procurorului din Paris, Francois Molins, tanara a vorbit de peste 500 de ori cu Izzana Hamyd, iubita lui Cherif Kouachi, cifra de "natura sa stabileasca legaturi constante si sutinute intre cele doua cupluri". Incepand de miercuri, Izzana Hamyd a fost plasata in arest preventiv.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#femeie cautata antentate Franta, #atentat Paris femeie Siria , #atentat Paris