Mars istoric la Paris Replica feministelor - toti barbatii au disparut din poza cu liderii lumii (Foto)

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 10:02
3605 citiri
Mars istoric la Paris Replica feministelor - toti barbatii au disparut din poza cu liderii lumii (Foto)
Foto: mediaite.com

Dupa ce un ziar ultra-ortodox din Israel a scos femeile din poza de grup in care apareau peste 50 de lideri ai lumii la marsul istoric din Paris, acum o publicatie de satira ofera o noua perspectiva.

Publicatia feminista Waterford Whispers a scos toti barbatii din fotografie, scrie Les Nouvelles News.

Mars istoric la Paris: Un ziar ultra-ortodox a scos femeile din poza cu liderii lumii (Foto)

Din imaginea trucata au disparut, printre altii, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, premierul Marii Britanii, David Cameron, cel spaniol, Mariano Rajoy, al Italiei, Matteo Renzi, cel al Turciei, Ahmet Davutoglu, presedintele ucrainean Petro Porosenko, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

In noua fotografie apar doar Angela Merkel, cancelarul german, Anne Hidalgo, primarul Parisului, si Federica Mogherini, inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe.

Imaginea trucata a aparut ca replica, dupa ce The Announcer, o publicatie evreiasca ultra-ortodoxa din Israel, a modificat o fotografie in care apareau peste 50 de lideri ai lumii, la marsul istoric de la Paris, astfel incat au fost scoase din imagine toate femeile prezente.

Fotografia originala

Fotografiile trucate

Aproximativ 3,7 milioane de oameni au participat, duminica, la un mars al solidaritatii in Franta. Numai in Paris au iesit pe strazi 1,5 milioane de oameni, potrivit organizatorilor evenimentului.

Ministrul de Interne a anuntat ca evenimentul este unul fara precedent in istoria Frantei, astfel ca este imposibil de comunicat o cifra oficiala a celor care s-au aflat duminica pe strazi. Totusi, ultima estimare vorbeste de circa 3,7 milioane de oameni, un record absolut pentru Franta.

Manifestatia din Paris, organizata in memoria celor 17 victime ale atentatelor teroriste comise saptamana trecuta in Franta, a adunat aproximativ 50 de lideri straini, printre care si presedintele roman Klaus Iohannis.

Au mai fost prezenti presedintele Consiliului European, Donald Tusk, premierul Marii Britanii, David Cameron, cel spaniol, Mariano Rajoy, al Italiei, Matteo Renzi, cel al Turciei, Ahmet Davutoglu, presedintele ucrainean Petro Porosenko, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cancelarul german, Angela Merkel.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu si liderul palestinian Mahmoud Abbas au participat si ei la mitingul de solidaritate de la Paris.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#barbati poza grup Paris, #mars Paris replica feministe, #fotografie grup mars istoric, #mars istoric atentate Paris , #atentat Paris