O alta revista satirica franceza, amenintata: Angajatii, avertizati ca vor fi taiati cu toporul

Marti, 13 Ianuarie 2015, ora 22:25
4580 citiri
O alta revista satirica franceza, amenintata: Angajatii, avertizati ca vor fi taiati cu toporul

Cea mai mare publicatie de satira din Franta, saptamanalul Le Canard Enchaine, a primit amenintari cu moartea, la o zi dupa masacrul atacatorilor teroristi de la redactia Charlie Hebdo, in urma caruia 12 oameni au fost ucisi.

"Este randul vostru", este avertismentul pe care angajatii publicatiei satirice spun ca l-au primit a doua zi dupa atacurile de la Charlie Hebdo, scrie Le Parisien.

Potrivit unui articol ce apare in editia de miercuri a Le Canard Enchaine, a fost intarita paza redactiei. In plus, a fost deschisa o ancheta in acest sens.

Amenintare cu bomba la Bruxelles - redactia publicatiei Le Soir, evacuata

In amenintarea transmisa prin e-mail redactiei publicatiei satirice se precizeaza ca angajatii vor fi taiati "cu toporul", informatia fiind furnizata intr-un articol de pe prima pagina a noului numar.

Numarul de miercuri al revistei va fi dedicat aproape in totalitate tragediei de la Charlie Hebdo, fiind totodata si un omagiu pentru Cabu, care a colaborat si cu Le Canard Enchaine.

"Haideti, baieti, nu va lasati doborati!", este citatul de pe prima pagina a editiei de miercuri a revistei care are un tiraj saptamanal de circa jumatate de milion de exemplare, comparativ cu circa 60.000 ale Charlie Hebdo.

Atentat terorist la Paris: Ecouri in Spania? Jurnalistii "El Pais", in alerta - Au primit un pachet suspect

Redactia unui ziar german, atacata - ce legatura are cu Charlie Hebdo

Franta a fost zguduita de atacuri teroriste, miercuri, joi si vineri, in urma carora 20 de persoane au murit si numeroase au fost ranite. Cel mai grav atac a avut loc miercuri la sediul redactiei Charlie Hebdo, cand doi atacatori au ucis 12 persoane, iar vineri un alt atacator a ucis 4 persoane intr-o luare de ostatici dintr-un supermarket evreiesc.

Fratii Kouachi au fost ucisi, vineri seara, intr-o operatiune a fortelor de ordine franceze, la mai bine de 48 de ore de la atacul terorist de la Paris.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#amenintare Le Canard Enchaine, #Le Canard Enchaine revista satira , #atentat Paris