Avion prabusit in Franta - Marturia unei eleve, martora a tragediei: Am crezut ca e cutremur

Autor: Ana Ilie
Miercuri, 25 Martie 2015, ora 08:14
7987 citiri
Avion prabusit in Franta - Marturia unei eleve, martora a tragediei: Am crezut ca e cutremur
Foto: Captura BBC

O eleva de 18 ani a povestit ca a crezut ca prabusirea avionului Germanwings in Alpii francezi, marti, cu 150 de persoane la bord, a fost un cutremur. Fata se afla in apropiere de locul unde a avut loc tragedia.

Lucille Polizzi se afla pe munte cu tatal sau cand amandoi au auzit un zgomot ciudat. In cele din urma s-a dovedit ca ceea ce credeau ca este cutremur a fost avionul companiei low-cost germane Germanwings, un Airbus A320, scrie The Mirror.

Eleva a povestit: "Ne aflam afara si deodata am auzit un zgomot puternic. Am crezut ca e cutremur. Noi avem cutremure frecvent aici, dar mici. Zgomotul a durat, probabil, sapte sau opt secunde. Apoi a incetat. Nu a mai fost nimic 15-30 de secunde. Apoi un al doilea zgomot. A fost la fel ca primul si probabil a durat la fel de mult. M-am intrebat daca nu cumva e o avalansa".

Lucille, care nu se afla la scoala marti, a mers ulterior in cel mai apropiat oras, unde a aflat de tragedie. "Nu m-am ingrijorat de zgomot. Si nu m-am gandit prea mult la el pana cand nu am mers mai tarziu la Barcelonnette si oamenii m-au intrebat daca stiu de prabusirea avionului. Am fost socata. Si foarte intristata. Ca un avion sa se prabuseasca la doar trei kilometri de mine, cu atat de multi oameni la bord, este teribil".

Miercuri dimineata, echipele de interventie au reluat operatiunile de recuperare a ramasitelor oamensti si ale avionului, pulverizate la impact pe mai multi versanti din Alpii francezi.

Avion prabusit in Franta - LIVE

Avionul Airbus A320 al companiei germane low-cost Germanwings s-a prabusit marti in sudul Frantei, in Alpi, in regiunea Digne. La bord se aflau 150 de persoane, care au murit.

Avion prabusit in Franta: Povestea miraculoasa a unei surpravietuitoare "prea gravida" sa zboare

Avionul se deplasa pe ruta Barcelona-Dusseldorf. Oficialitatile franceze au anuntat ca nu exista supravietuitori in urma accidentului care a avut loc intr-o zona cu acces dificil.

In tragedia din Alpi au murit 47 de spanioli si 67 de germani, doi argentinieni, un american, un columbian, un mexican, un belgian si un cetatean marocan.

In aeronava Airbus A320 se aflau si doi australieni. Nationalitatea a 27 de persoane nu se cunoaste deocamdata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#avion prabusit Franta marturii, #avion prabusit Franta morti , #avion prabusit Franta