Fosta iubita a copilotului Germanwings: Planuia de anul trecut ceva ce "va ramane in memoria tuturor"

Sambata, 28 Martie 2015, ora 09:15
13352 citiri
Fosta iubita a copilotului Germanwings: Planuia de anul trecut ceva ce "va ramane in memoria tuturor"
Foto: Facebook/German Wings

Copilotul avionului Germanwings prabusit in Alpii francezi, cu 150 de persoane la bord, i-a spus fostei iubite ca planuia un act atat de atroce incat numele sau va ramane in memoria colectiva pentru totdeauna.

Femeia a dezvaluit pentru cotidianul german Bild ca Andreas Lubitz i-ar fi spus amenintator anul trecut: "Intr-o zi, voi face ceva care va schimba totul, iar apoi toti vor sti numele meu si si-l vor aminti", relateaza Daily Mail.

Cand a auzit despre prabusirea avionului Germanwings de marti, tanara si-a amintit profetia amenintatoare a lui Lubitz. "N-am stiut ce a vrut sa spuna, dar acum are sens", a declarat femeia pentru Bild, sub protectia anonimatului.

Femeia a mai povestit ca Lubitz se trezea uneori noaptea urland "ne prabusim!". Problemele personale si comportamentul ciudat al pilotului au determinat-o pe tanara sa-l paraseasca speriata.

"Cand am auzit despre accident, a fost de parca ascultam o inregistrare in capul meu cu ce mi-a spus el: Intr-o zi, voi face ceva care va schimba tot sistemul si toata lumea va sti apoi numele meu si isi va aminti de mine (...) Nu stiam ce a vrut sa spuna la momentul respectiv, dar acum e clar", a relatat femeia.

Potrivit sursei citate, anchetatorii vor dori, cel mai probabil, sa o interogheze pe fosta iubita a copilotului ucigas pentru a obtine detalii despre starea de spirit a acestuia inainte de tragedie.

Lubitz si tanara au avut o relatie indelungata, de sapte ani, au locuit impreuna intr-un bloc de la periferia orasului Dusseldorf. Presa germana sustine ca cei doi ar fi fost chiar si logoditi si aveau planuri de nunta pentru 2016, dar tanara a pus capat recent relatiei.

Tot din presa locala aflam ca Lubitz comandase doua masini Audi pentru el si iubita lui, chiar inainte de tragedie, intr-o aparenta incercare disperata de a o recastiga. Dar se pare ca femeia i-a respins oferta, o singura masina fiind livrata pana la urma.

Aceste noi informatii vin in contextul in care procurorii germani au descoperit vineri dovezi ca Andreas Lubitz a ascuns de angajatori faptul ca avea concediu medical pentru ziua zborului.

Procurorii spun ca nu au gasit nicio scrisoare de adio sau dovada de afiliere politica sau religioasa, in schimb au descoperit un document rupt, care atesta ca se afla in concediu medical.

Adeverinta rupta ar demonstra ca Lubitz "a pastrat boala secreta de angajator si mediul sau profesional". Procurorii germani nu au dezvaluit de ce boala suferea Andreas Lubitz, insa presa germana a relatat ca aceasta ar fi fost o afectiune depresiva.

Avion prabusit intentionat in Franta: Copilotul s-ar fi despartit recent de iubita, trecea printr-o criza

Vineri au aparut si alte detalii despre starea de spirit a copilotului care a prabusit intentionat avionul companiei Germanwings. Lubitz ar fi trecut printr-o criza existentiala, dupa ce in trecut fusese tratat pentru depresie.

Avionul, prabusit deliberat de copilot

Procurorii francezi au explicat, joi, pe baza informatiilor obtinute de la cutia neagra recuperata de la locul accidentului avionului Germanwings, ca aeronava Airbus A320 cu 150 de persoane la bord a fost prabusita in mod deliberat de copilot.

Tragedia aviatica din Franta nu a fost un accident: Copilotul a prabusit intentionat avionul

Copilotul, care era constient in cabina, poate fi auzit cum blocheaza usa dupa ce pilotul ia o pauza pentru a merge la baie. In timp ce copilotul ghida avionul in jos, inspre Alpii francezi, pilotul era de partea celalalta a usii, batand disperat sa intre.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#avion prabusit copilot Franta, #marturie iubita copilot avion Germanwings , #avion prabusit Franta