Avion doborat in Ucraina: Verigheta unei victime, luata de un rebel? (Video)

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 08:10
10115 citiri
Avion doborat in Ucraina: Verigheta unei victime, luata de un rebel? (Video)

O imagine care a facut inconjurul lumii a starnit stupoare, aceasta aratand cum un separatist ar lua verigheta uneia dintre victimele prabusirii avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei.

Separatistul, aflat printre cadavrele pasagerilor, pare ca tine in mana un inel de aur, insa fotografia nu a fost inca verificata de o organizatie independenta pentru a i se confirma autenticitatea, scrie The Mirror.

El se afla alaturi de alti insurgenti imbracati in uniforme militare, acestia fiind filmati in timp ce rascoleau printre ramasitele aeronavei doborate cu o racheta trasa de la sol.

Avion doborat in Ucraina: Cum se profita de pe urma victimelor si ce legatura are Romania

Utilizatorii de Twitter, care au distribuit imaginea in numar urias, au sugerat ca rebelul ar fi furat verigheta de la una dintre victime. O filmare de la locul incidentului arata cum barbatul pune bijuteria intr-o cutie si pleaca.

Nu se stie ce s-a intamplat in continuare, dar in filmulet poate fi observat cum mai multi oameni arunca diverse obiecte intr-un camion.

Insurgentii prorusi au fost acuzati de localnici ca au furat din lucrurile pasagerilor si ca, aflati in stare de ebrietate, au tras focuri de arma in aer la locul prabusirii aparatului de zbor. De asemenea, rebelii i-au impiedicat pe anchetatori sa ajunga in zona in care s-a produs tragedia.

Avion doborat in Ucraina Haos la locul prabusirii: rebeli beti fura din bagaje si trag focuri in aer

Informatiile au fost confirmate de Kiev. "Insurgentii prorusi incearca sa distruga, cu sustinerea Rusiei, dovezile acestei crime internationale", a anuntat Guvernul ucrainean.

Un avion al companiei Malaysia Airlines cu 298 de pasageri si membri ai echipajului la bord, printre care un roman, s-a prabusit, saptamana trecuta, in estul separatist al Ucrainei, in apropiere de Donetk. Serviciile secrete americane au confirmat ca aeronava a fost doborata de rachete trase de la sol, insa nu s-a aflat inca cine se afla in spatele atacului.

In timp ce Rusia si Ucraina dau vina una pe alta pentru aceasta tragedie, un lider insurgent a revendicat atacul, spunand ca "nimeni nu zboara pe cerul nostru". Mai multe anchete de amploare au fost demarate la scurt timp de la prabusirea avionului Boeing 777, care se deplasa pe ruta Amsterdam - Kuala Lumpur si ar fi trecut pe langa un spatiu aerian restrictionat.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#separatist inel Ucraina, #separatist inel furat, #separatist inel victima avion , #avion prabusit in Ucraina