Cum i-a suparat Rasmussen pe rusi

Autor: Ana Ilie
Luni, 04 August 2014, ora 12:22
4357 citiri
Cum i-a suparat Rasmussen pe rusi

Secretarul general NATO exercita presiuni asupra anchetatorilor prabusirii avionului Malaysia Airlines, intrucat spune ca NATO are dovezi ca separatistii au doborat aparatul de zbor, sustine misiunea permanenta a Rusiei la NATO.

"Secretarul general NATO a decis sa nu mai astepte pana la finalul anchetei #MH17 si sa exercite presiuni", se arata pe feed-ul de Twitter al misiunii, potrivit Ria Novosti.

Comentariul vine dupa ce Rasmussen a acordat un interviu unei publicatii franceze si a afirmat ca are dovezi ca separatistii din Ucraina sunt responsabili de prabusirea avionului cu aproape 300 de persoane la bord.

Avion doborat in Ucraina - Au fost gasite noi cadavre: Se va face dreptate

NATO nu a dat detalii, la o solicitare ulterioara, despre dovezile la care a facut referire Rasmussen. O alta sursa NATO a precizat ca alianta nu participa la investigatia cu privire la cauzele producerii tragediei.

Un avion al companiei Malaysia Airlines care zbura de la Amsterdam la Kuala Lumpur s-a prabusit in estul Ucrainei, in teritoriile controlate de separatisti, la 17 iulie. Toate cele 298 de persoane aflate la bord au murit. Occidentul si Ucraina sustin ca separatistii au doborat avionul cu o racheta furnizata de Rusia. Moscova respinge aceste acuzatii.

Avion doborat in Ucraina: Expertii internationali, intampinati cu explozii

Specialistii olandezi si australieni au ajuns saptamana trecuta in zona tragediei, dupa ce au incercat de mai multe ori sa patrunda in acel perimetru, insa au fost impiedicati de luptele dintre fortele de la Kiev si separatistii prorusi.

Avion doborat in Ucraina: Inspectorii OSCE s-au intors iar din drum (Video)

Armata ucraineana si-a suspendat operatiunea anti-terorista din zona pentru a le putea permite accesul specialistilor internationali, la cererea secretarului general al ONU, Ban Ki-moon.

Expertii olandezi si australieni desfasoara o ancheta in estul Ucrainei, pentru a stabili circumstantele in care a fost doborata aeronava Malaysia Airlines cu aproape 300 de oameni la bord, printre care si un roman.

Avion doborat in Ucraina: Discutii in Olanda, despre accesul la locul tragediei

Parlamentul ucrainean a ratificat intelegeri cu Olanda si Australia, prin care acestora li se permite trimiterea a circa 950 de "trupe armate" pentru a securiza locul prabusirii avionului Malaysia Airlines, in estul instabil al Ucrainei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni îniante de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni îniante de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei. Coaliția de guvernare a renunțat luni seara, 22 aprilie, la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. Gabriela Firea şi Sebastian...
#Rasmussen ancheta avion prabusit Ucraina, #avion prabusit Ucraina Rusia , #avion prabusit in Ucraina