Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Declaratiile cutremuratoare ale unei mame care si-a pierdut fiii in avionul din Ucraina: Regret ca nu am ascultat

Autor: Ana Ilie
Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 17:52
6391 citiri
Declaratiile cutremuratoare ale unei mame care si-a pierdut fiii in avionul din Ucraina: Regret ca nu am ascultat

Mama a doi frati ucisi in prabusirea avionului Malaysia Airlines in Donetk, Ucraina, regreta ca nu a luat in serios spaimele mezinului cu privire la zbor.

Miguel Calehr, in varsta de zece ani, a murit impreuna cu fratele sau de 19, Shaka, atunci cand avionul a fost doborat in Ucraina, joia trecuta, scrie CNN.

Inca doua avioane, doborate de separatisti in estul Ucrainei (Video)

Cei doi frati mergeau in Bali pentru o vacanta cu bunica si trebuiau sa fie insotiti de fratele mijlociu, Mika, de 16 ani, insa acesta nu a mai gasit bilet si a fost nevoit sa vina cu un zbor separat.

La aeroportul Schiphol din Amsterdam, inainte de zborul fatal, Miguel era emotionat, povesteste mama sa. "Dupa ce s-a asezat la coada pentru controlul pasapoartelor, s-a intors si mi-a spus: Mama, te iubesc. Ma bucur sa o vad pe bunica dar o sa-mi fie dor de tine, si ce se intampla daca se prabuseste avionul?".

Obama: Separatistii nu pot sa doboare un avion decat cu echipament sofisticat care vine din Rusia

"Eu i-am spus: Haide, nu fi prostut, ai calatorit de multe ori. Totul o sa fie OK". Femeia regreta acum usurinta cu care a alungat temerile fiului sau. "Daca as putea intoarce timpul. Nu l-am ascultat. Nu stiu, nu am cuvinte...".

Inca socata de tragedie, mama se intreaba: "De ce nu mi-au luat mie viata? Ei erau inca tineri, aveau un viitor. De ce? De ce copiii? De ce nu eu?."

Fratele ramas in urma, Mika, spune ca si-a pierdut cei mai buni prieteni insa legatura lor va continua de dincolo de mormant. "E ca si cum sunt una cu mine acum. Sunt cei mai buni prieteni ai mei, sunt fratii mei si simt ca vor veghea mereu asupra mea".

Un avion Boeing 777 al Malaysia Airlines, cu 298 de persoane la bord, s-a prabusit in estul Ucrainei, pe 17 iulie, in zona de conflict unde au loc lupte intre separatistii pro-rusi si armata ucraineana.

Serviciile secrete americane au confirmat ca in avion au fost trase rachete de la sol, insa nu este clara natura acestora. Presedintele ucrainean Petro Porosenko a acuzat un act de terorism, de care ar fi responsabili separatistii prorusi. La randul sau, liderul rus Vladimir Putin a sustinut ca responsabilitatea pentru tragedia aviatica este a autoritatilor de la Kiev.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#avion Ucraina frati morti, #avion Ucraina morti , #avion prabusit in Ucraina