Olandezul care a fentat moartea - trebuia sa fie in ambele avioane Malaysia Airlines

Autor: Ana Ilie
Luni, 21 Iulie 2014, ora 21:05
5455 citiri
Olandezul care a fentat moartea - trebuia sa fie in ambele avioane Malaysia Airlines

Un olandez a pacalit moartea, desi trebuia sa se urce in ambele avioane Malaysia Airlines prabusite in ultimele luni.

Maarten de Jonge este un ciclist olandez care pedaleaza pentru o echipa malaeziana, Teregganu. Pentru ca isi petrece mult timp calatorind cu avionul, in special cele ale companiei Malaysia Airlines, si-a creat un obicei care i-a salvat viata in doua ocazii, scrie vox.com.

De Jonge verifica mereu daca nu exista un avion care sa il duca la destinatie mai ieftin. In martie, De Jonge trebuia sa calatoreasca de la Kuala Lumpur la Beijing, pentru a lua un zbor mai departe spre Taiwan. Dupa ce a ajuns la aeroport a gasit un zbor direct catre Taiwan si a renuntat la biletul in avionul care s-a prabusit in Oceanul Indian si nu a fost gasit nici acum. Este vorba despre zborul MH370.

Joia trecuta, De Jonge avea un bilet pentru un zbor direct Amsterdam-Kuala Lumpur, insa in ultima clipa si-a dat seama ca poate face economii daca zboara la Frankfurt mai intai si schimba acolo avioanele. Asa ca a dat inapoi biletul la avionul MH17 - avionul care a fost doborat de racheta in estul separatist al Ucrainei.

De Jonge s-a declarat indurerat pentru familiile victimelor, insa e bucuros ca e teafar. Barbatul nu vrea sa distraga atentia de la tragedie, intrucat "povestea mea nu e nimic comparativ cu durerea suferita de atatia oameni".

Obama: Separatistii nu pot sa doboare un avion decat cu echipament sofisticat care vine din Rusia

Un avion Boeing 777 al Malaysia Airlines, cu 298 de persoane la bord, s-a prabusit in estul Ucrainei, pe 17 iulie, in zona de conflict unde au loc lupte intre separatistii prorusi si armata ucraineana.

Serviciile secrete americane au confirmat ca in avion au fost trase rachete de la sol, insa nu este clara provenienta acestora, in timp ce presedintele ucrainean Petro Porosenko a acuzat un act de terorism, de care ar fi responsabili separatistii prorusi. La randul sau, Vladimir Putin a sustinut ca responsabilitatea pentru tragedia aviatica este a autoritatilor de la Kiev.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#olandez avioane prabusite Malaysia Airlines, #olandez avioane prabusite , #avion prabusit in Ucraina
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Ăsta și dacă era în vreun avion, scăpa făcându-și din batistă para