Reactia lui Becali dupa ce a pierdut definitiv dreptul de a folosi numele Steaua

Vineri, 04 Mai 2018, ora 18:17
15216 citiri
Reactia lui Becali dupa ce a pierdut definitiv dreptul de a folosi numele Steaua
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali a oferit prima reactie dupa ce Instanta de Casatie si Justitie a respins definitiv recursul sau facut la decizia privind interdictia de a folosi numele Steaua.

Dupa ce in urma cu 24 de ore era sigur de victorie, Gigi Becali a parut resemnat si a anuntat ca va merge la Curtea Europeana de Justitie.

"Asta este, ce sa fac acum? Sa dansez, ce sa fac? Aia e. Imi puneam mari sperante, dar daca asa a dat, ce pot sa fac? Mai e cale de atac, la Curtea Europeana de Justitie. O sa mergem acolo, normal. Daca in tara noastra nu avem dreptate, mergem la straini sa ne faca dreptate. Cred ca s-a bagat Dumbrava de la SRI", a spus Becali pentru Digi Sport.

Apoi, Becali a mentionat ca nu se teme ca va pierde si procesul in care Armata ii cere despagubiri de aproximativ 35 de milioane de euro.

"Cum sa zici ca ti-am adus eu prejudiciu? Daca tu nu faceai fotbal, nu aveai voie sa faci fotbal. Cum sa zici ca ti-am adus eu prejudiciu ca vindeam castraveti, iar tu vindeai rosii. Tu nu aveai voie sa vinzi castraveti. Plus de asta eu nici nu vindeam. Eu nu faceam marketing cu produse cu marca. Eu nu ti-am adus niciun prejudiciu, nici nu am avut beneficiu, pentru ca nu faceam marketing", a mai spus Becali.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins, vineri, recursul facut de Gigi Becali in dosarul in care i s-a interzis sa foloseasca numele "Steaua".

Gigi Becali a pierdut dreptul de a folosi numele Steaua in decembrie 2016, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti.

In primavara anului 2017, societatea condusa de Becali a recunoscut decizia instantei, iar echipa din Liga 1 a fost redenumita in FCSB.

Becali a mers totusi mai departe si a atacat decizia pe procedura la ICCJ, unde vineri a pierdut si ultima carte jucata.

In acest moment, pe rolul instantelor mai exista doua procese importante in conflictul dintre CSA Steaua si societatea lui Becali.

In primul rand, CSA Steaua solicita sa primeasca despagubiri de aproximativ 37 de milioane de euro dupa ce Florin Talpan a demonstrat in instanta ca FCSB a folosit ilegal marca "Steaua" timp de zece ani. Acest dosar este pe rolul Tribunalului Bucuresti.

Apoi, tot la Tribunalul Bucuresti mai exista un dosar in care Talpan solicita instantei sa constate ca palmaresul Stelei este la CSA si nu la echipa lui Becali.

C.S.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Gigi Becali pierde proces Armata, #Gigi Becali proces pierdut Armata , #stiri FCSB