Coreea de Nord ameninta Casa Alba, Pentagonul si intreaga America

Autor: Ana Ilie
Luni, 22 Decembrie 2014, ora 12:55
10034 citiri
Coreea de Nord ameninta Casa Alba, Pentagonul si intreaga America
Foto: TIME

Coreea de Nord a amenintat ca ataca Pentagonul, Casa Alba si intreaga America, in contextul intensificarii scandalului dintre Washington si Phenian.

Dupa ce presedintele american Barack Obama a anuntat ca Phenianul se afla in spatele atacului cibernetic asupra studiourilor de film Sony, Phenianul a ripostat, prin intermediul Comisiei Nationale de Aparare, scrie International Business Times.

Intr-un comunicat publicat de agentia coreeana de stat KCNA, Comisia spune: "Coreea de Nord a lansat deja cel mai mare contraatac. Nimic nu este mai periculos decat sa banuiesti ca o singura companie producatoare de film este tinta acestui contraatac. Tinta noastra o reprezinta toate citadelele imperialistilor americani ce au starnit mania tuturor coreenilor".

Premiera filmului despre asasinarea lui Kim Jong Un, anulata in urma amenintarilor cu moartea

Mai mult, "cel mai dur contraatac al nostru va fi efectuat cu curaj impotriva Casei Albe, Pentagonului si Americii continentale, latrina terorismului".

In comunicatul nord-coreean, Obama "raspandeste fara retinere" zvonurile potrivit carora Phenianul s-ar afla in spatele atacului asupra Sony Pictures.

Scena executiei lui Kim Jong-un din filmul " The Interview", publicata pe Internet (Video)

Comunicatul Phenianului intervine in conditiile in care Obama ia in considerare plasarea tarii, din nou, pe lista terorista.

In acelasi timp, Obama a declarat ca nu considera atacul hackerilor venit din Coreea de Nord ca pe o declaratie de razboi.

"Este un act de vandalism cibernetic", a afirmat liderul de la Casa.

Hollywood-ul, speriat de filmul cu executia lui Kim Jong Un - Clooney, miscare neasteptata

Coreea de Nord, acuzata oficial de FBI pentru atacul asupra Sony

FBI a acuzat oficial Coreea de Nord pentru atacul cibernetic asupra companiei Sony, ceea ce a determinat anularea premierei filmului "The Interview", despre liderul de la Phenian, Kim Jong Un.

Raportul oficial ca nord-coreenii se afla in spatele unuia dintre cele mai mari si mai grave atacuri cibernetice asupra unei companii importante confirma ceea ce majoritatea a suspectat in ultimele saptamani.

Oficialii americani au mai transmis ca hackerii au folosit servere din tari din Asia, Europa si America Latina si chiar si din Statele Unite, pentru a intreprinde atacul.

Agentia Nationala de Securitate (NSA) si FBI au reusit sa dea de urma sursei atacurilor, respectiv Coreea de Nord, chiar daca hackerii au reusit sa-si ascunda activitatea profitand si de faptul ca traficul de Internet trece prin China.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Coreea Nord amenintare Casa Alba, #Coreea Nord amenintare America , #Coreea de Nord
Comentarii
T
tudorion46
rank 5
alt nebun care se crede buricul pamantului
Poza Carrandash
Carrandash
rank 1