Dezvaluiri uluitoare din trecutul dictatorului Kim Jong Un

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 10:19
9461 citiri
Dezvaluiri uluitoare din trecutul dictatorului Kim Jong Un
Foto: chosun.com

Trecutul dictatorului nord-coreean Kim Jong Un iese la iveala si arata o latura necunoscuta a vietii acestuia. Conform unor informatii nestiute pana in prezent, el a fost membru al unei grupari studentesti sud-coreene, in timpul studiilor facute in Elvetia.

Cercul din care Kim Jong Un a facut parte includea alti 12 studenti din Coreea de Sud si 2 din Coreea de Nord, scrie chosun.com. Dezvaluirea a fost facuta joi de postul de televiziune Chosun TV, din Seul. Informatiile facute publice arata ca el a studiat in Elvetia, intre anii 1993-2000, in orasul Berna.

Tinerii s-au intalnit intr-o statiune turistica de lux din Gstaad, in februarie 1998. Un alt membru al clubului era garda de corp a dictatorului de acum, numele barbatului fiind Mun Kwang-chol. Celalalt nord-coreean implicat in grupare avea numele Ri Ryong, insa identitatea lui exacta ramane invaluita in mister.

Kim Jong Un folosea un alt nume, Pak Chol, si nu interactiona prea des cu ceilalti, el stand mai retras. Informatiile au fost oferite de studentii din Coreea de Sud care l-au avut alaturi de ei in perioada respectiva. Liderul actual al statului comunist vorbea limba engleza si limba germana. Lui ii placea sa practice baschetul, sa schieze, sa joace poker si sa bea votca.

In plus, acesta cauta mereu sa aiba alaturi dame de companie atunci cand consuma alcool. Serviciile secrete din Coreea de Sud au solicitat informatiile pentru a-i face lui Kim Jong Un un portret cat mai detaliat.

Astfel, raportul intocmit arata faptul ca el era "agresiv si activ" si "isi stapanea cu greu impulsurile", dezvoltand sentimente tot mai accentuate de criza, ca urmare a presiunii exercitate asupra tanarului de atunci de succesiunea dinastica la conducerea tarii sale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#coreea nord kim jong un, #Kim Jong un Coreea Nord, #dictator Coreea Nord , #Coreea de Nord