Atentate la Bruxelles: Doi oficiali americani, printre disparuti

Joi, 24 Martie 2016, ora 21:20
2755 citiri
Atentate la Bruxelles: Doi oficiali americani, printre disparuti
Foto: Hepta.ro (Arhiva)

epartamentul de Stat al SUA a anuntat ca printre cei care au fost dati disparuti de rude dupa atentatele din Bruxelles, soldate cu 31 de morti si 205 raniti, se numara si doi oficiali americani. Totusi, Washington-ul nu are informatii cu privire la cetateni americani decedati in atacurile teroriste care au zguduit metropola belgiana, desi pana acum au fost identificate doar trei victime.

De altfel, seful serviciului de securitate al Casei Albe a anuntat miercuri ca teroristii ar fi vizat cetateni americani in explozia de la aeroportul Zaventem din metropola belgiana, intrucat unul dintre atacatori s-a detonat in apropiere de biroul de imbarcare al companiei American Airlines, potrivit Reuters, citata de News.ro.

Autoritatile au confirmat ca cel putin opt cetateni americani au fost raniti in Bruxelles, printre care se numara trei misionari mormoni din Utah si un soldat din armata SUA.

Atentate sangeroase la Bruxelles: Puteau fi si mai multe victime pe aeroport - a fost gasita inca o bomba

Atacuri in Bruxelles: Imagini din aeroport cu teroristii kamikaze, inainte sa se arunce in aer (Foto)

Biserica lui Isus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma a anuntat ca misionarii Richard Norby, Joseph Empey si mason Welles au fost grav raniti in explozia produsa in terminalul de plecari al aeroportului Zaventem.

De asemenea, in deflagratia de la aeroport a fost ranit un soldat american, impreuna cu familia sa. Armata SUA refuza sa ofere mai multe informatii, pentru a ii proteja intimitatea.

Explozii in Bruxelles: Pe aeroport s-au auzit impuscaturi si strigate in araba

Departamentul de Stat le-a recomandat cetatenilor sa ramana in case si sa evita mijloacele de transport public.

La ora 9.00 dimineata, doua explozii au zguduit aeroportul Zaventem, iar statia de metrou Maelbeek a fost lovita de o alta deflagratie. In cele doua atentate separate si-au pierdut viata 31 de persoane, iar peste 205 au fost ranite, dintre care cateva zeci sunt in stare critica.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#americani disparuti Bruxelles, #atentate teroriste Bruxelles , #explozii Bruxelles