Atentate la Bruxelles: MAE anunta ca un patrulea roman, un minor, se afla printre raniti (Video)

Marti, 22 Martie 2016, ora 22:42
4208 citiri
Atentate la Bruxelles: MAE anunta ca un patrulea roman, un minor, se afla printre raniti (Video)
Foto: Hepta.ro

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, marti seara, ca inca un roman, un minor, se afla printre persoanele ranite in atacurile de la Bruxelles. Bilantul creste astfel la patru romani raniti in exploziile din capitala belgiana.

"In continuarea informatiilor transmise pana la acest moment referitor la cetatenii romani afectati in atentatele de la Bruxelles, va informam ca a fost identificat un al patrulea cetatean roman ranit. Acesta este minor si se afla in prezent sub ingrijiri intr-o unitate spitaliceasca, asistat de un membru al familiei", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Teroare la Bruxelles Explozii ucigase in aeroport si la metrou: Trei romani, printre raniti

Teroare in Bruxelles - Explozii la aeroport si metrou: Zeci de morti (Video)

De asemenea, reprezentantii MAE au anuntat ca echipa consulara mobila din cadrul Ambasadei Romaniei la Bruxelles s-a deplasat la spitalele din Bruxelles, pentru a le acorda asistenta romanilor raniti.

Amintim ca marti seara, MAE a anuntat ca trei romani fusesera raniti in urma atentatelor de la Bruxelles si ca doi erau internati, in timp ce unul fusese externat. Printre cei raniti se numara un student care locuieste de sase ani la Bruxelles, Claudiu Rusu, care a postat pe Facebook si un filmulet realizat dupa atentatul de la aeroportul Zaventem.

Atentatele teroriste din Bruxelles, revendicate de Statul Islamic

Printre victime se afla si o femeie din Constanta, director economic al Autoritatii Navale Romane. Radio Constanta a transmis ca este vorba despre Cristina Calintaru, dupa cum a declarat seful ANR, Aurelian Cazan. Aceasta a fost ranita la picior si este internata la Spitalul Militar, aflat la 20 de kilometri de capitala Belgiei.

31 de persoane au murit si zeci au fost ranite, marti, in urma unor atacuri teroriste ce au vizat Bruxelles-ul. Aeroportul Zaventem din Bruxelles si statia de metrou Maelbeek au fost tintele unor atacuri care au fost revendicate de Statul Islamic. Procurorul general al Belgiei a anuntat ca atacul de la aeroportul Zaventem a fost unul de tip sinucigas.

Atentate la Bruxelles: Omagiu pentru victime - mesajul unui copil refugiat (Galerie foto&Video)

Aceste atacuri au avut loc la cateva zile dupa arestarea lui Salah Abdeslam, teroristul implicat in atentatele din Paris, in urma carora au murit 130 de persoane.

Explozii ucigase la Bruxelles E implicat si Salah Abdeslam, "creierul" atentatelor de la Paris

Posted by Rusu Claudiu on 22 Martie 2016

Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
#romani raniti Bruxelles, #romani raniti atentate Bruxelles, #romani raniti atacuri Bruxelles , #explozii Bruxelles