O britanica islamista ameninta: Voi fi prima femeie calau. Vreau sa execut un american

Joi, 21 August 2014, ora 16:54
7128 citiri
O britanica islamista ameninta: Voi fi prima femeie calau. Vreau sa execut un american
Foto: The Mirror

O britanica in varsta de 27 de ani s-a aliat cu jihadistii de la Statul Islamic si promite ca va deveni prima femeie calau care va executa un prizonier britanic sau american.

Amenintarile lui Khadijah Dare, care locuia in Lewishwan, sud-estul Londrei, vin la doar o zi dupa ce pe Internet a fost publicata decapitarea jurnalistului american James Foley, scrie The Mirror.

Statul Islamic a decapitat un jurnalist american. Ameninta ca va ucide inca unul (Video socant)

Dare, care a plecat din Marea Britanie in 2012, a stanit recent un val de indignare, dupa ce a postat pe o retea sociala o imagine in care fiul sau aparea cu o arma AK47 in mana.

Tanara este activa pe Twitter, unde posteza sub pseudonimul Muhajirah fi Sham, care s-ar traduce "imigrant in Siria". Dupa ce miercuri a fost facuta publica inregistrarea cu executia lui Foley, britanica a postat un mesaj pe reteaua de microbloging: "Un link la executia jurnalistului, va rog. Allahu Akbar. Marea Britanie tremura de frica, haha. Vreau sa fiu prima britanica ce executa un terorist american sau britanic".

Statul Islamic a decapitat un jurnalist american. Ameninta ca va ucide inca unul

O inregistrare video socanta postata miercuri de Statul Islamic arata decapitarea jurnalistului american James Foley si amenintarea ca un alt jurnalist american urmeaza sa aiba aceeasi soarta daca presedintele Obama nu incheie operatiunile militare din Irak.

In inregistrare, Foley, imbracat in portocaliu, este vazut ingenunchiat langa un membru al ISIL mascat si care vorbeste cu accent britanic. Filmul incepe cu inregistrarea momentului in care presedintele Obama anunta ca a autorizat inceperea loviturilor aeriene impotriva ISIL in Irak.

Jurnalist american, decapitat de jihadisti: FBI spune ca inregistrarea pare autentica

Dupa ce Foley si militantul tin un discurs, acesta din urma incepe sa ii taie gatul lui Foley. Inregistrarea se termina cu amenintarea ca un alt jurnalist american rapit, Steven Sotloff, va fi decapitat daca Obama nu opreste loviturile aeriene din Irak.

Foley, care lucra pentru numeroase institutii de presa, printre care si Global Post, a fost rapit in Siria in 2012. Administratia Obama a confirmat autenticitatea inregistrarii.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#briatnica femeie calaul ISIL, #britanica ameninta executa american, #jurnalist amrican decapitat , #Irak