O romanca a fost intampinata cu covorul rosu in Israel. Insusi premierul Netanyahu i-a fost ghid

Miercuri, 08 Noiembrie 2017, ora 09:33
26507 citiri
O romanca a fost intampinata cu covorul rosu in Israel. Insusi premierul Netanyahu i-a fost ghid
Foto: Facebook/Benjamin Netanyahu

O romanca este turistul cu numarul 3 milioane care a ajuns in Israel, cifra fiind un nou record in acest an.

Romanca si partenerul acesteia au fost intampinati, marti, la aeroport de ministrul Turismului din Israel, Yariv Levin, pe covorul rosu, urmand sa aiba parte de un zbor cu elicopterul, de o vizita la Marea Moarta si de turul orasului Tel Aviv, intr-o vacanta pregatita de Ministerul Turismului.

Spre surprinderea lor, la un moment dat, ghid le-a fost premierul israelian Benyamin Netanyahu.

Turistul cu numarul 3 milioane din Israel este Ioana Isac si a ajuns la Tel Aviv marti, alaturi de partenerul sau, Mihai Georgescu, anunta Ministerul Turismului din Israel. Cei doi au fost asteptati la aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv de ministrul Turismului, Yariv Levin, pe covorul rosu, cu baloane si flori, si au primit un certificat special.

Yariv Levin i-a condus pe cei doi tineri la muzeul din Turnul lui David, din orasul vechi al Ierusalimului, unde au aflat cu surprindere ca ghid le va fi premierul Benyamin Netanyahu.

"Sunt incantat sa-i urez astazi bun venit turistului cu numarul 3 milioane. Sunt fericit de realizarile Ministerului Turismului, care sunt rezultatul investitiilor uriase pe care le facem pentru promovarea tarii si al colaborarilor exceptionale cu liniile aeriene si cu operatorii de turism.

Acestea au contribuit la economia locala cu 17 miliarde de shekeli si sute de joburi", a declarat ministrul Yariv Levin, precizand ca aceasta este o zi istorica, fiindca Israelul a atins un numar record de turisti.

Potrivit Ministerului Turismului din Israel, Ioana Isac si Mihai Georgescu vor avea parte de plimbari cu limuzina, de un zbor cu elicopterul, de o vizita la Marea Moarta si de un tur al orasului Tel Aviv, precum si de o cina preparata de bucatarul Nir Tzuk chiar la el acasa.

In perioada ianuarie - octombrie 2017, 63.000 de turisti din Romania au vizitat Israelul, comparativ cu 40.100 de turisti in aceeasi perioada a anului trecut.

Un turist roman sta in medie sapte nopti in Israel, arata Ministerul Turismului, precizand ca in plin sezon sunt 64 de zboruri pe saptamana intre Romania si Israel, cele mai multe pe ruta Bucuresti - Tel Aviv.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#romanca Benjamin Netanyahu turism Israel , #Israel