Un important lider mondial, comparat cu Nicolae Ceausescu

Marti, 08 Septembrie 2015, ora 18:17
4473 citiri
Un important lider mondial, comparat cu Nicolae Ceausescu
Foto: Hepta.ro

Unul dintre cei mai importanti lideri mondiali este comparat de unul dintre politicienii opozitiei din tara sa cu fostul dictator roman Nicolae Ceausescu.

Politicianul Isaac Herzog a declarat, marti, intr-un discurs critic la adresa prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, ca modul sau de a conduce tara este asemanator celui al fostului lider comunist din Romania, scrie The Jerusalem Post.

Premierul Italiei, comparat cu Ceausescu: Nici macar el nu a facut o astfel de lege

"Epoca lui Ceausescu s-a incheiat in politica israeliana. Nu putem sa ne predam unei culturi a denaturarii si a eludarii legii. Cand prim-ministrul si ministrii sai duc un razboi in fiecare dimineata cu sistemul juridic, cultura, presa si libertatea de exprimare, cetateanul israelian se gandeste - daca prim-ministrul poate denatura legea, atunci pot sa o fac si eu", a spus Herzog, intr-o conferinta de presa.

Presedinte comparat cu Ceausescu, dupa ce si-a construit un palat pe stilul Casei Poporului

"Ma astept sa aud comunitatea de avocati iesind pe o voce puternica si tare impotriva prejudiciului care a fost adus statului de drept si a reducerii la tacere a judecatorilor si a functionarilor publici, care sunt simptome ale bolii serioase de care sufera societatea noastra si statul nostru", a mai precizat liderul israelian al opozitiei.

The Economist, despre Securitate si persecutia in Romania comunista

Herzog este politician si avocat, fiind presedintele Partidului Laburist si este parlamentar din anul 2003. In plus, a ocupat mai multe functii de ministru, intre anii 2005 si 2011.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Benjamin Netanyahu comparat Ceausescu, #premier Israel comparat Ceausescu , #Israel