Un cuplu a fost arestat in Mexic dupa ce a ucis 20 de femei si le-a vandut partile corpului

Marti, 09 Octombrie 2018, ora 12:45
16385 citiri
Un cuplu a fost arestat in Mexic dupa ce a ucis 20 de femei si le-a vandut partile corpului
Foto: Arhiva Ziare.com

Politia din Mexic a arestat un cuplu care a ucis 20 de femei si le-a vandut partile corpului. Cei doi le transportau cu un carucior pe care politistii l-au si gasit asupra lor in momentul arestarii.

In timpul unei audieri ulterioare retinerii, barbatul a recunoscut ca a omorat cel putin 20 de femei intr-o suburbie din Mexico City, potrivit BBC.

Anchetatorii au gasit mai multe membre si organe in apartamentul celor doi, dar si pe un teren din apropierea locuintei. Majoritatea partilor erau depozitate in galeti pline cu ciment si in frigider. Potrivit anchetatorilor, cuplul a vandut cateva organe, insa momentan nu se stie cine sunt cumparatorii.

Brutalitatea crimelor si detaliile ingrozitoare ale acestui caz au starnit un val de revolta in suburbia Ecatepec din Mexic si chiar a declansat proteste. Vecinii celor doi spun ca, de fiecare data cand ieseau afara, acestia impingeau un carucior, cel in care politistii au si gasit bucatile de cadavru.

Politia i-a cercetat pe criminali dupa ce in septembrie a fost data disparuta o femeie din suburbie - Nancy Huitron, dar si fetita ei de doar doua luni, Valentina. Huitron a fost omorata, iar bebelusul a fost vandut unui cuplu care a fost de asemenea retinut.

In timpul audierii, acuzatul, Juan Carlos, a marturisit ca a omorat-o pe Huitron, dar si alte doua femei: Arlet Olguin in varsta de 23 de ani si Evelyn Rojas in varsta de 29 de ani. Procurorii spun ca el a sustinut si ca ar fi abuzat sexual unele victime inainte de a le omori si a le vinde bunurile si unele parti din corp.

Cele trei femei mentionate anterior erau mame singure si au fost date disparute in ultimele luni. Huitron a disparut in 6 septembrie cu bebelusul ei, dupa ce le-a dus la scoala pe celelalte doua fete ale sale.

Cand pe fetite nu le-a luat nimeni de la scoala, un vecin a dat alarma. Politistii au reusit sa o gaseasca pe Valentina, care a fost vanduta de cuplu. Aceasta a fost inapoiata bunicilor ei.

Anchetatorii mai precizeaza ca femeia ii cunostea pe Juan Carlos si pe partenera lui Patricia, obisnuind sa cumpere haine si mancare de la ei. Potrivit acestora, Patricia pacalea femeile spunandu-le ca are mai multa marfa in casa si le invita in interior.

Politia arata ca, atunci cand a fost arestat, Juan Carlos i-a intrebat pe ofiteri daca poate sa faca un dus si sa se imbrace intr-un costum inainte sa fie afisat in fata televiziunilor, "pentru ca nu este un criminal murdar".

Statul Mexic din tara federala Mexic este regiunea cu cel mai mare numar de femei disparute din tara. In perioada ianuarie-aprilie a acestui an, 395 de persoane au disparut, dintre care 207 au fost femei. Disparitiile au loc, in mare parte, in zone violente controlate de bande, iar de multe ori politia nu actioneaza de frica.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#cuplu mexic crime, #cuplu mexic omorat femei , #Mexic