Ambasada Rusiei la Londra: Draga presa britanica, va rugam nu mai speriati populatia cu Al Treilea Razboi Mondial!

Luni, 17 Octombrie 2016, ora 17:31
10746 citiri
Ambasada Rusiei la Londra: Draga presa britanica, va rugam nu mai speriati populatia cu Al Treilea Razboi Mondial!
Foto: Twitter/President of Russia

Asaltata de rugaminti de la britanici de rand care citesc presa si se tem de izbucnirea unui al Treilea Razboi Mondial, Ambasada rusa de la Londra a postat pe Twitter un mesaj catre jurnalistii de tabloide din regat.

"Draga presa britanica, va rugam nu mai speriati populatia cu Al Treilea Razboi Mondial, serios acum!" - acesta este mesajul postat de ambasada rusa pe Twitter, dupa ce tabloidele din regat au titrat cu litere de-o schioapa ca oficialii rusi si-au chemat de peste hotare rudele, fiind iminent un razboi.

Intr-un articol publicat de Daily Mail, de exemplu, se arata ca atat politicienii, cat si ceilalti oficiali de rang inalt au fost avertizati de insusi presedintele Vladimir Putin sa se intoarca acasa. Inclusiv tinerilor aflati la studii peste hotare li s-ar fi spus ca ar trebui sa se transfere de urgenta la universitatile din Rusia, fara a mai astepta sfarsitul anului scolar. Avertismentul este valabil si pentru rusii care lucreaza in companii private din strainatate.

"Rusia a ordonat tuturor oficialilor si rudelor lor care locuiesc in straintate sa se intoarca in tara", scrie Daily Mail pe Twitter, facand trimitere la articol.

Si Daily Star face trimitere la un articol pe aceeasi tema folosind, pe Twitter, sintagma: "Ce planuieste? Vladimir Putin cere rudelor oficialilor care locuiesc peste hotare sa se intoarca in tara".

Zilele trecute, organul de presa al Kremlinului, Russia Today, a dezmintit informatiile si a ironizat presa britanica, afirmand: "Un raport neconfirmat, publicat pe un site de stiri regionale pare suficient pentru tabloidele britanice ca sa isi informeze cititorii ca 'Marele Rau Vlad' vrea in secret sa ii arunce in aer. (...) Informatia bazata pe surse anonime a fost dezmintita de Kremlin".

Publicatia mentioneaza faptul ca sursa originala a stirii este un site de stiri din orasul Ekaterinburg, aflat in muntii Ural, care citeaza cinci oficiali anonimi, carora li s-ar fi recomandat "neoficial" de catre Kremlin sa revina in tara cu familiile.

In ciuda acestei dezmintiri, britanicii au scris mesaje peste mesaje ambasadei ruse, mai ales in contextul in care s-a anuntat ca relatia dintre Rusia si SUA se afla in cel mai tensionat moment din ultimii 43 de ani. De aceasta data este vorba despre o informatie confirmata de Kremlin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ambasada Rusiei presa britanica, #ambasada rusa razboi mondial, #presa britanica razboi mondial Rusia, #Rusia razboi mondial, #Putin rabzoi mondial , #Rusia