Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Bogatii Rusiei si-au transformat radical vietile - ce spune supermodelul Alisa Krilova

Luni, 30 Martie 2015, ora 08:25
8150 citiri
Bogatii Rusiei si-au transformat radical vietile - ce spune supermodelul Alisa Krilova
Foto: Daily Sabah

Economia Rusiei este la pamant pe fondul sanctiunilor impuse de Occident la care s-a adaugat prabusirea pretului petrolului. In aceste conditii, nu e de mirare ca bogatii Rusiei au fost nevoiti sa inceapa sa faca sacrificii.

Invitati de Vladimir Putin sa-si aduca bunurile in tara pentru a pune umarul la reconstructia patriei, bogatii Rusiei au inceput sa stranga din ce in ce mai puternic cureaua, conform Reuters, preluat de Daily Sabah.

Astfel, ei stau mai mult pe acasa si isi pregatesc un "plan B", in asteptarea a ceva mult mai rau, conform spuselor lui Alexei Koval, directorul unei reviste rusesti destinate luxului.

"Cred ca majoritatea oamenilor de afaceri, care intr-un anumit fel ar putea avea ceva de care sa se teama, au pregatit planuri pentru o emigrare rapida sau, Doamne fereste, parasirea familiilor lor", a afirmat Koval.

Situatie disperata in Rusia: Iata cat au ajuns sa coste alimentele

Printre bogatii afectati de criza ce a lovit Rusia se regaseste si supermodelul Alisa Krilova. Fosta Miss Rusia si Miss Univers, Krilova a fost nevoita sa faca mai multe sacrificii in ultima perioada.

Frumoasa rusoaica si-a anulat comanda pentru o masina Mercedes, iar Anul Nou l-a sarbatorit la Moscova si nu in Alpi, la schi. Din patriotism, ea a renuntat la angajatii straini si se bazeaza doar pe rusi.

"Sunt calma in gestionarea crizei, nu s-a intamplat nimic cu adevarat teribil. Da, nu am zburat in vacanta anul acesta deoarece nu vedeam rostul sa platesc de trei ori mai mult", a afirmat modelul rus, care a subliniat ca nu are motive de nemultumire fata de Vladimir Putin.

Ce avere colosala ar avea Vladimir Putin - atac dur la adresa presedintelui Rusiei

In vacanta de iarna, ea a fost si la Sankt Petersburg si spune ca a avut cateva zile minunate in care s-a relaxat.

Cu toate acestea, modelul rus priveste cu nostalgie catre zilele in care putea manca fara probleme branzeturi scumpe din Franta si Italia, interzise acum ca un raspuns al Rusiei la sanctiunile Occidentului.

Anul trecut, moneda nationala a Rusiei a pierdut 41 de procente fata de dolar, iar rubla a continuat sa se deprecieze si in 2015.

In mare masura, deprecierea rublei este cauzata de scaderea preturilor la petrol si gaz, bugetul Rusiei fiind dependent de aceste surse de finantare.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#stil viata bogati Rusia, #sanctiuni Rusia, #schimbari bogati Rusia , #Rusia